Előrejelzések a márciusi Apple eseményről


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/04/elorejelzesek-a-marciusi-apple-esemenyrol/

A 9to5Mac összegyűjtötte, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az Apple-től idén márciusban. Elképzelhető, hogy érkezik több új szolgáltatás is érkezik: új Apple TV streaming, új Apple News és egy új Apple játék szolgáltatás, de a hardverek és szoftverek terén is számíthatunk újdonságokra. Az elmúlt pár évben az Apple tartott tavaszi eseményeket is, általában márciusban. Ha lehet…


#2

Hát… “Szegény” Apple :slight_smile: vergődik egy ici pict… Ez a magazinos előfizetés is arra utal… Sekint sem fog érdekeli, úgy ahogy az apple music sem érdekli az emberek nagy részét… De hogy maradjunk egy kicsit a témánál is…

-“Te mit vársz leginkább a 2019 márciusi Apple eseménytől?”:

Ha az Apple árcsökkentést hajtana végre… Pl 1100dodo helyett 700 dollár lene. És a többi így követné lefelé akkor újból dübörögne a piac​:thinking: Ja… el is felejtettem… :nerd_face::nerd_face: Akkor nem lenne 200%-os haszna, hanem csak mondjuk 60-70% :sob::sob:


#3

Az Apple Music a 2. legnagyobb zenei streaming szolgáltató. Szóval azért elég sok embert érdekel. Engem pl. a News is érdekelne, ha lenne nálunk és sok magyar nyelvű magazin is lenne benne.


#4

Erről tudtok valamit, kedves Szifon?

Mert ez igencsak nagy hír, ha igaz…

> Egy hozzánk eljuttatott levél alapján az OTP elkezdte az Apple Pay fejlesztéseket és ígéretük szerint még az első félévben elérhető lesz!


#5

Semmit. Igazából mindenki mond mindent, majd ha elrajtol megtudjuk :slight_smile:


#6

Ha valaki bevezeti az nem az OTP lesz, nem fognak konkrenciát állítani a szarjuknak… (Simple)


#7

Már rég van Magyarországon Apple Pay Akinek van Master Cardja az betudja állítani. Németben szinten így használom, Apple watchal fizetek minden erintős helyen. Egy két pitiáner bolt letiltotta, nehogy magasabb legyen a forgalmi díjak de 90%-ban megy. Üdv!


#8

Miért lenne érdeke bármely cégnek, hogy háromszor annyi terméket állítson elő ugyanakkora profit eléréséhez. Különösen akkor, ha a nyersanyagból meg még hiány is van.


#9

magyar bank által kibocsátott bankkártyát jelenleg NEM tudsz az Apple Pay-hez aktiválni.

olyan ország bankja által kibocsátott kártyát pedig eddig is hozzá tudtál adni, ahol elérhető az Apple Pay, és utána gyakorlatilag bármely, PayPass/NFC fizetésre alkalmas terminálon használhatod.