Első iPhone-nak melyik készüléket?

Sziasztok.
Lumia 640-ről váltanék iphonra, és anyagi kereteimbe egy iphone 7, 7 plus, esetleg 8-as férne bele. Ti melyiket ajánlanátok egy kezdő usernek? Ami számomra fontos kamera, internet, online filmnézés.

Köszönöm a segítséget.

Szia, ha belefér a keretbe a 8-as nyilván azt válaszd. Fontos, hogy amennyiben lehetséges garanciális készüléket vegyél, mert úgy nem tudsz hibázni. Ha bármi baj van, akkor tudod javíttatni.

Mivel a Plus-t is említetted és a kamerát is, így a dupla kamera fontos lehet számodra, szerintem csak így a nagy készülék mellett tedd le a voksod, amúgy is jobb lesz az akkumulátora.

Köszönöm a gyors választ. A 7 plusz mekkora kompromisszum a 8-as hoz képest? A 8 plus 270 000 ft-os ára nekem már kicsit sok.

Hát igazából nem nagy. A kamera ott picit fejlődött, a vezeték nélküli töltés és a gyorstöltést bukod, ami mondjuk nem élethalál. Sztem effektíve más új dolog nincs, egyedül a gyorsabb processzor, de a 7-es is bőven elég.

És ha jól olvastam még a 7-es is kap 2-3 évig támogatást, mert nálam egy telefon kb 4 év

Persze, hol akarod amúgy venni?

Valószínűleg az Aquánál ott 200 a 7 plus

Amennyiben tudsz rá szánni több pénzt ajánlom a hivatalos helyeket. A magyarországi jogszabályok szerint 1 év korlátozott gyártói jótállás (garancia), és a hazai magánszemélyek nevére magyar viszonteladótól vásárolva 1 év szavatosság a garancia lejárta után.

Így 2 év garanciád van rögtön! Plusz ha az iSTYLE-ban veszed, akkor tudsz rá kötni biztosítást is 3 évet. Lopás és véletlen kárra is, pl leöntöd, összetöröd stb, akkor minimális költség a csere. Én ezeket fontolóra venném, mert így akkor 3 évre biztos rendben lesz a telefonod.

Igen most nézegetem a boltokat a legtöbb helyen csak a kötelező 1 év garancia van. Viszont pl azt nem értem, ha pl az euronics hivatalos viszonteladó, akkor hogy-hogy 220 000 az iphone 8, míg pl az istyle-on egy 20-assal több?

Az a lényeg, hogy a cégnek az apcom-tól kell vásárolni a készüléket, ő szerzi közvetlenül az Apple-től. Elvileg mindenkire igaz a jótállás, de a hivatalos szervizek csak az apcom-tól vásárolt készüléket szeretik javítani probléma nélkül. Persze, ezt a jogodat érvényesítheted az euronicsban vagy az aquaban is, csak így akkor ők fogják javíttatni mondjuk mutyi szervizben. :slight_smile: érted.

Nem tudom egyébként, hogy az euronics honnan szerzi be.

Azt írják a szóróanyagon, hogy hivatalos viszonteladó, úgyhogy sztem az apple-től

Lehetséges. Hivatalos viszonteladó például a Média Markt és a szolgáltatók is, náluk vásárolt készülékek az apcom-tól jönnek.

Esetleg még az Alza.hu-t néztem de onnan vegyesek a vélemények. Náluk is az van írva, hogy authorized reseller

Ezt neked kell eldöntened, mi a fontosabb. A fentieket általában nem tudják az emberek, mert így nincs leírva. Te kérdeztél mi megválaszoltuk, ezért is van itt ez a közösségi oldal.

Köszönöm szépen.

1 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.