Nagyon köszi a részletes választ. Megnyugtattál, hogy a rajta lévő adatokhoz nem férhetnek hozzá. Reagálnék pár részre:
ebben az esetben, hacsak nem 0000 mondjuk a jelkód, akkor nem tudják feloldani a zárolását, és így nem tudnak hozzáférni a készüléken lévő adataidhoz sem.
Nem ez volt, bonyolultabb ha lehet így fogalmazni 6 jegyű számsor esetén, nem ilyen könnyen kitalálható.
ha engedélyezve volt az offline keresés, tehát mindhárom opció be volt kapcsolva a Lokátor alatt, akkor az effektíve mindegy, hogy lekapcsolják-e a netről, és igazából még az is, hogy ki van-e kapcsolva a készülék.
Igen, mindhárom be volt kapcsolva.
ezzel a lépéssel te magad nyírtad ki azt a lehetőséget, hogy a készülék bekapcsolásakor az automatikusan felcsatlakozzon a mobilhálózatra (hiszen az eSIM nem kér PIN-kódot), és így azonnal elküldhesse a pontos helyzetét.
Igen, tudom. Tudatosan hoztam meg a döntést, ugyanis a számomra szükségem volt / van.
[quote=“asrob, post:1, topic:3705”]
elveszett módba kérésnél azt írta az Apple, hogy az Apple Pay-t, így a hozzá beregisztrált bankkártyákat sem lehet használni.
[/quote]
ezzel így akkor effektíve már nem kell tenni semmit.
Igen, csak az a fura nekem, hogy a “Find My” alkalmazás szerint még “Pending” állapotban van.

Ez az email jött az Apple-től tegnap, de kicsit megkavarodtam, hogy akkor most sikerült elveszett módba tenni a telefont vagy pedig még tényleg függőben van. Az icloud.com -on ha megnézem, akkor ott offline állapotot mutat a telefon.
nem kell kijelentkeztetned semelyik eszközödet. az elveszett mód csak akkor tudna megérkezni a készülékre, ha az online lenne, de mivel az eSIM-et és a készüléket is letiltattad a szolgáltatóval, ennek az esélye nullához közelít. Wi-Fi-re nem valószínű, hogy fel fog lépni, hacsak nem megy vele a nem becsületes megtaláló olyan helyre, ahol a készülék által már ismert Wi-Fi hálózat van, és persze mellé be is kell legyen kapcsolva a készülék, és a Wi-Fi is.
Kicsi a valószínűsége, hogy olyan helyre menne, de ha jól értem mivel a Face ID-t / jelkódot nem tudja feloldani, kb. ajtótámasznak jó már csak a telefon. Vagy esetleg még alkatrésznek tovább lehet adni?! Bár igazából már mindegy is, csak kíváncsiság. 
Más, de ehhez részben kapcsolódik, ha le van zárva a telefon (Face ID / jelkód) és a telefon tulajdonosaként meg tudom akadályozni, hogy a mobilnetet kikapcsolják?
Tegnap megnéztük párom iPhone 12 Pro-ján, hogy én nem oldottam fel a jelkódjával a telefont, de a “vezérlőpultot” elértem, így repülő üzemmódba tudtam volna tenni a telefont vagy a mobilnetet kikapcsolni, ugyanezt a wifivel stb. Ennek megakadályozására van esetleg valami beállítás / kapcsoló?