Emlékeztető alkalmazás hiba

Mivel videót nem tudok feltölteni, megpróbálom leírni.
Van egy Mac, egy iPhone és egy iPad. Ha az iPhone-on létrehozok egy emlékeztetőt és kiválasztom dátumként a holnapot, akkor szépen szinkronizálja iCloudon keresztül, viszont a MacOS-en a dátuma nem holnap lesz, hanem MA. Ugyanez visszafelé, ha Macen létrehozok egy emlékeztetőt, kiválasztom, hogy holnap, akkor az iPhone-on az lesz, hogy ma. Ha mára hozom létre akkor a másik készüléken TEGNAP lesz. Ha egy adott dátumra, akkor a másik készüléken egy nappal hamarabbra teszi. Nem néha csinálja így, hanem mindig, állandóan, következetesen, 100-ból 100-szor.

Az iOS és az iPadOS között nincs ez a hiba, csak a Mac-en.

Már ott tartok, hogy szégyen ide, szégyen oda, de felhívom a supportot. :smiley: Csak tartok tőle, hogy csak elb*sszák az időmet, majd új profilt csináltatnak velem, meg SMC resetet, meg letöröltetik velem az iCloud fiókot, vagy csak szimplán meg sem értik, mi a bajom… :slight_smile:

Tedd fel a videót dropbox-ra és linkeld be. :slight_smile:

és ugyanaz az időzóna/régió van mindkét készüléken?

igaz :slight_smile:

1 kedvelés

Igen, ugyanaz van beállítva mindkettőn.

vegyél fel erről egy hibajegyet, csatolva nekik a videót, mert ez tényleg érdekes hiba. egyik eszközödön sincs béta? mert nekem most mindenen az van, és ez a hiba nem jelentkezik.

Mindenhol a legfrissebb van, de nem béta.

akkor szerintem már tudnak róla, és a bétákban már javították.

Tényleg vegyél fel hibajegyet róla, próbálgattam oda-vissza, még a nyelveket is próbáltam átállítani, de nem jött elő a hiba. Aztán az időzónát is próbáltam elállítani, Anadyr/Oroszország ott már holnap van, ha mára állítom a telefonon az emlékeztetőt a macen azt mutatja holnapI illetve ami nem is hiba, ha direkt átállítom a naptárt egy nappal. De nálad látszik, hogy a dátum meg az idő rendben van.
iOS 14.4 macOS 11.2

1 kedvelés

Most addig nyomkodtam, hogy azt kiszűrtem, O365-tel van ez a hiba… Az iCloud fiókban lévő emlékeztetővel nincs gond, a másik két fiókom O365-ös, azokkal bugzik következetesen.
Viszont nem az iOS/iPadOS oldalon van a hiba, mert szépen szinkronizál pl. egy windowson lévő Outlookkal, tökéletesen beteszi a feladatok közé ahogy kell, megfelelő dátummal.
Megyek hibajegyet gyártani… csak azzal is az a bajom, hogy felveszem a hibajegyet, aztán ennyi. Nem lehet nyomonkövetni, hogy valaki foglalkozott-e vele… :frowning:

akkor viszont a Microsoft cseszi el. nézd meg, hogy a Microsoft fiókod esetén nincs-e másik időzónában.

Megnézem még O365-el is neked.

Ott van a hiba igen, de nem az időzóna a probléma.

1 kedvelés

Nem hiszem, hogy ezt a Microsoft cseszi el, minden készülék minden párosításban jól működik, kizárólag akkor van gáz ha MacOS kerül a képbe.

Köszönöm!!! :slight_smile:

Megnyugtató, hogy nem vagyok hülye, és másnál is ugyanilyen bugware… :frowning:

Veszek fel hibajegyet, de kicsit szekptikus vagyok… De ha nem veszek fel, akkor még annyit sem tettem az ügy érdekében, amennyi a minimum elvárható lenne… :smiley:

1 kedvelés

Remélem mindenki büszke rám, developer feedbacket és sima user feedbacket is küldtem nekik :smiley:

2 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.