Ez a 18 legjobb Dark Mode-os iOS alkalmazás az Apple szerint

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/07/ez-a-18-legjobb-dark-mode-os-ios-alkalmazas-az-apple-szerint/

A tavaly megjelent iOS 11 részeként az Apple teljesen újratervezte az App Store-t, ennek eredményeképpen néhány kategóriában létrehozták a legjobb alkalmazások listáját. Az egyik ilyen kategória a Dark Mode-hoz fűződik, ebbe a csoportba az vállalat azokat az alkalmazásokat sorolta, amelyek nagyon jól működnek az említett funkcióval. A lista 18 olyan alkalmazást tartalmaz, amelyek sötét módot kínálnak.…

Hát az Grocery nem vmi jó, vagy csak én nem értek hozzá, mert amit én használok évek óta, az azonnal szinronizálja a jelölt partnerekkel és aki kihúz vmit adott listán azt azonnal látja akinek kell, hogy már nem kell.
Mindezt az órán nézve intézhetem a bevásárlást, a telót elő sem kell vegyem. Nagyon kényelmes.

És te milyen appot használsz?

Buy Me a Pie!-Grocery List
Ha van netán a családban droidos akkor azzal is együtt tud dolgozni arra is van ebből és jó az átjárás. (anno teszteltük és jó volt, jelenleg ez nem 100%, mert kb 2 éve volt)

2 kedvelés

Ez jó, hogy az Apple csinál egy toplistát, de ők mikor állnak be a sorba a Dark Mode-dal? :slight_smile:

1 kedvelés

van rá opció a Smart Invert használatával az iOS 11 óta, a cikkben is linkelve van az arról szóló írásunk.

Sajnos a smart invert még nagyon messze nem dark mód. Nem értem, hogy miért nem teszik már be a iOS 12-be sem. Ha valaki akarja használja, vagy nem használja.

Azért az szerintem nagyon nem az.

akkor másképp fogalmazok: az Apple jelenleg ezt tekinti dark mode-nak. az iOS 12-ben sem lesz külön dark mode. jelenleg ez az egy opció van erre. /cc @baloghadam74