Ezek az iOS 16 funkciók nem fognak működni a régebbi iPhone-okon

Eredetileg itt jelent meg: Ezek az iOS 16 funkciók nem fognak működni a régebbi iPhone-okon - Szifon.com

Annak ellenére, hogy az iOS 16 egy huszárvágással 2 generációnyi iPhone-t is elavulttá tett, még mindig több évnyi iPhone-on fut, mint amennyi verzión át bármelyik Android támogatta volna az eszközöket. A várhatóan szeptemberben megjelenő operációs rendszer iPhone 8-tól felfelé minden iPhone-on fut, de ahogy azt már megszokhattuk, vannak olyan funkciók, amikhez az öregedő telefonok hardvere…

“ az öregedő telefonok hardvere nem elég.”

Ezt így nem kéne leírni mivel nem a hardver nem elég hanem csak próbálják rávezetni az embereket az újabb telefon vásárlásra, az iPhone x hardvere bármire is elég még.

ez így azért nem igaz, mert a processzorok által nyújtott teljesítménytől sok függ, főleg a Neural Engine szokott számítani, abból meg ugye eleve kevesebb van a korábbi processzorokban, de ugyanez igaz a képfeldolgozásért felelős ISP-re is.

Like ha már te sem várod a magyar Sirit. A ragozott igéket a diktalasból le írásba.

Hehe, na igen… bár legyen ez a legnagyobb bajunk :slight_smile:
Amúgy nevető és szomorú emojit már eddig is lehetett diktálni (legalábbis azokat rendszeresen használom). Ezek után lehet majd szinte mindent? Vagy ez valami tök mást jelent, csak félreértettem?

1 kedvelés

OFF, és az feltűnt valakinek, hogy az összes mac egy százassal drágább lett, még az apple oldalán is? Erre még nem volt példa szerintem.

az árak továbbra is úgy vannak, hogy az Apple USD-ből vált EUR-ba, majd abból HUF-ba + 27% ÁFA. mivel a forint pedig kifejezetten “erős”, mert sok forint jár egy euróért, így értelemszerű, hogy drágább lett minden. (az amerikai árak érdemben nem változtak tudtommal.)

Elég gáz, ja…

Ha így gyengül tovább a forint és 400+ marad az euró ne talán még megy tovább is, lesz az még drágább is… :slight_smile:

1 kedvelés

Az ige ragozás ra gondoltam mert az igekötő s igék nem nagyon mennek a diktálás nak.

Mi meg olcsóbban vesszük :sweat_smile:

Igen mert diverzifikálják és az M1 cuccokat bent akarják tartani. Ott meg -100 Európai/amerikai egység.