Ezek az újdonságok érkezhetnek az iOS 15.1-es frissítésével

Eredetileg itt jelent meg: Ezek az újdonságok érkezhetnek az iOS 15.1-es frissítésével - Szifon.com

Az utóbbi években a recept viszonylag egyértelművé vált: az Apple nyáron a WWDC-n, a cég éves fejlesztői konferenciáján bejelent egy rakás új funkciót, aztán később a fejlesztési folyamat során rájönnek, hogy nem tudnak minden újítással elkészülni. Ezért az Apple a szeptemberben megjelenő első kiadásból kiveszi azokat az változtatásokat, melyeknek az implementálása problémákat okozott és ezeket…

El tudnátok mondani hogy hol lehet a Share play 15.1-en?

mármint?

Folytasd a FaceTime beszélgetéseket sorozatok vagy filmek nézése, zenehallgatás, vagy képernyőmegosztás közben is a SharePlay-jel. Ez egy teljesen új módja annak, hogy közös élményeket szerezz a családtagjaiddal vagy barátaiddal, a köztetek lévő távolságtól függetlenül.

Tudna valaki arról konkrétumot, hogy milyen ellenőrzött egészségügyi leletet lehet az Egészség alkalmazásban tárolni? Pláne az oltási igazolásokat hogyan lehet rávenni arra, hogy bekerüljenek?
Vagy ez is csak Amerikában működik, aztán bekerült a cikkbe, mint rendkívül fontos, bár minket egyáltalán nem érintő újdonság?

Nem, itthon is mukodne, ha lenne olyan egeszsegugyi szervezet, aki venne a faradtsagot, hogy ilyet is kiallitson.

Azt hiszem pl. UK-ben mukodik.

Vagyis nem működik. A Szifon magyar oldal. Általában az itthon elérhető dolgokkal foglalkozik. Ez a lelet, oltás igazolás dolog itthon nem elérhető. Ahogy a hazai “fejlesztéseket” nézem, az elkövetkező 50-100 évben pont ugyanígy marad. Akkor minek írni róla?

Nem csak itthonról olvassák.

De ennyi erővel a világban történt egyéb hírekről is felesleges beszámolnia a sajtónak, mert azok sem itthon történtek vagy fontosak.

1 kedvelés

Hát elég sok hírt nyugodtan kihagyhatna a sajtó is. Már ami megmaradt belőle, mert ezeket a pletykalapokat nem nevezném sajtónak.
Akár a hazai “hírek” közül is kimaradhatna a zöme. Engem nem csigáz fel, hogy xy celeb éppen mijét varratta vagy töltette fel. Ahogy az sem, hogy éppen kivel kavar.
De a lényegre térve, ahogy a nálunk nem elérhető fitnesz újdonságok kimaradtak, ugyanúgy érdektelenek az egészséggel kapcsolatos, csak a világ fejlettebbik felén elérhető, ficsörök is.

Arra talált már vki megoldást hogy a beírt szöveget újra ellenőrízze a telefon és pirossal alá is huzza ha rossz és azt rábökve egyből lehessen is javítani?

Nálam nem működik iOS 15 óta. :frowning:
Telefon angolra van állítva
Billentyűzet magyar
nekem iOS 15.0-val gond nélkül működik, a 15.1 bétáját egyelőre nem tettem fel. a Beállítások, Általános, Billentyűzetek alatt az összes kívánt opció be van kapcsolva?

Hali!
Ezekre gondolsz?

Így volt iOS14 alatt is.
Ki/be kapcsolás nem oldotta meg.

Se a magyar, se pl német billentyűzet kiosztássa nem megy, csak az angollal.
Ötletem sincs. :frowning:

és ha a telefon nyelvét is magyarra állítod, akkor mi a helyzet?

A sajtó lényege, hogy objektíven megírjon mindent. Az, hogy valami téged nem érdekel, az a te döntésed. Az egyén szintjén szelektáljunk, ne a sajtó szintjén.

Engem érdekel minden ami Apple, független attól, hogy elérhető vagy sem itthon. Így legalább a lehetőségek ismertek, a többi már csak idő kérdése.

Nagyjából én is így gondolom, kiegészítve a részemről azzal, hogy szinte minden ami működik, legyen az régi v új v jövőbe mutató, stb. Arról nem is beszélve, hogy manapság már mindent is meg lehet szerezni bárhonnan ahol lehet kapni és ugye trükkök is vannak hozzájuk mint a példák mutatják.

Na, ma reggel gépelés közben egyszer csak elkezdtek jönni az aláhúzott szavak és újra működik ez a funkció
Pedig már több napja letettem róla. És nem is állítottam rajta már semmit.

A telefon nyelve sem változtatott rajta korábban semmit.
Most angol, a billentyűzet pedig magyar.

Kiegészíteném annyival, hogy engem érdekel az is, ami nálunk MÉG nem működik, de akkor legyetek szívesen oda írni, hogy “ez még nem működik nálunk”!
És meg is van oldva a probléma! :wink: