Ezek az újdonságok érkeztek az iOS 15.2 második bétájával

Eredetileg itt jelent meg: Ezek az újdonságok érkeztek az iOS 15.2 második bétájával - Szifon.com

Tegnap este a szokásos úton becsúszott az iOS 15.2 második bétája és szerencsére a szorgos fejlesztők, tesztelők és újságírók összeszedték nekünk, hogy mi is változott. Visszakerült például a gyerekeket védő iMessage funkció, amit az iOS 15 béta verziója óta nem láttunk, és még sok más izgalom. Vágjunk is bele az eltérések áttekintésébe! Gyermekvédelmi iMessage funkciók…

Igazán elengedhetnék már ezt a film vásárlást, nagyon zavaró mikor böngészed az Apple±t aztán egyszer csak nyomnád a filmet de ja ezért fizetni kéne…

az Apple TV+ előfizetéssel az Apple saját gyártású tartalmait kapod, nem más szolgáltatók, vagy az iTunes Store tartalmait. ez korábban sem volt másképp, és most sem lesz.

Abban azert igaza van @Bob -nak, hogy helyenkent elegge osszemosodik az iTunes es az A+ tartalom megjelenitese es resen kell lenned, ha nem akarsz valamit megvenni/berelni.

2 kedvelés

Résen kell lenni az tény, de szerencsére véletlenül nem lehet kölcsönözni/megvenni semmit. :smiley: Inkább tényleg az, hogy nagyon idegesítő, hogy böngészik az ember a TV alkalmazásban és dobálja a fizetős filmeket is… Nincs problémám a fizetéssel, nagyon sok filmet megvettem már iTunesban, dehát azért minden hülyeséget csak nem akarok megvenni, de még kölcsönözni se… Szóval tényleg ideje lenne már a TV alkalmazásban is teljesen különválasztani a fizetős és előfizetéshez kötött tartalmakat.

2 kedvelés

Tudom mi az Apple+, kösz.