Ezek az újdonságok kerültek az iOS 14 ötödik bétájába

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/20/ezek-az-ujdonsagok-kerultek-az-ios-14-otodik-betajaba/

Kedd este az Apple kiadta az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7, a tvOS 14 majd egy nappal később a macOS Big Sur ötödik bétáját és az iOS frissítés bőven hoz magával izgalmakat. Visszatér a tárcsás időállítás a Naptár alkalmazásban, hosszabb widgettel bővül az Apple News és még sok más. Nézzük is meg…

A tárcsás szarság nem lényeg, de az hogy kiszedték a nagyítót a 13-ból, és ha fektetve volt a telefon, ott voltak a kurzor mozgató nyilak, ami a 13 óta nincs… az kiverte nálam a biztosítékot… Habár a nagyító hiánya az még megszokható… De szerintem nem volt rossz 5let! Viszont a kurzormozgató az nagyon hiányzik… Néha (gyakran) :slight_smile: jól jönne! Remélem a 14 ben ott lesz! :slight_smile:

Pedig a 14 beta5-ben ott figyel a nagyító, sőt az ikonja is más lett.

Én arra a nagyítóra gondoltam, amit a beviteli mezőben nyomsz meg, magyarul ahol a kurzor villog, ott nyomtál, akkor kinagyította azt a részt! :slight_smile: Tudom, most ez a funkció átkerült a billentyűhöz…! Ami akkor Jelentkezik, mikor hosszan nyomod a billt. De nekem akkor is praktikusabb volt ahol épp villogott a kurzor, ott hosszan nyomni.

Hello
Unalmamban letoltottem a betat sajnos azon kivul ,hogy egy kalap szar az egesz szerintem ,rohej szo szerint ezekert a frissitesekert ,otletekert penzt kapnak emberek,na de ,hogy meg szarabb is lesz az ipadem mint volt az egy vicc,az uj frissites ota nem tudom a tv re kapcsolni az mar csak a sajat problemam ,hogy nem indulnak el az online filmek pl. A nyomorult safarival ami nem indul el az a chrommal igen eleve g foshalmaz a safari is a hulye frissitesek ota ,ennyi baszodjon meg az apple de tenyleg,mondom ugy hogy mindenem apple.

Akkor ha mindened apple miért nem értesz már legalább kicsit hozzá? A fikázás az megy persze profi módon, inkább a cuccaid használatában lennél ilyen profi! A stílusod meg téged minősít! Most meg lehet megsértődni nyugodtan.

mivel az iOS 14 még csak béta, így vannak benne hibák, ezért is béta. feleslegesen tetted fel, ha nem vagy kísérletező típus.

az általad tapasztalt hibákat pedig így tudod jelezni, a meglátásaiddal együtt az Apple felé:

Nem vagyok az a sertodos fajta csak hanyok az ilyenektol mint amilyen te vagy ,gondolom, az elvtelen idiota imadoktol

Koszi akkora balfaszok vannak azon az oladalon ,hogy ihajj hulyenek nezik folyamatosan az embert barmit kerdezel toluk orakon at kepesek a semmit masszirozni majd veled szeretnek a problemat megoldani a balfasz fejlesztok helyett ,sajnos evek ota egy kalap szar az egesz apple.

Akkor próbáld meg újra csak ha megy kultúrember módon “hányni”. Tudod az nem teszi közszemlére amit “gyárt”, ha csak ilyen megy neki.

Ja alvariado az egyik. Feltesz egy Betat utána hisztizik, hogy gond van vele.

De ami teljesen érthetetlen az ez:

Arra gondolsz, hogy más nem akarja helyetted lejelenti az hibát ami neked okoz gondot???

Komolyan nem értem, én 10,5 iPad prón beta1-től használom, apróbb akadások kivételével tökéletesen működik, napi szinten használom az iPadet munkára,szerintem az egyik legjobb béta lett (iOS 7 óta használok béta szoftvereket). Nem kell elfelejteni, hogy béta!!! Ami eddig nem ment, az a Telekom TV Go, valamint iPhone-n a Praktiker app, azt majd a program fejlesztői a végleges kiadásig javítják.

Úgy gondolom, ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.

Ha ennyi problémád van az Apple eszközökkel az elmúlt években, add el őket, jó pénzt kapsz értük, feleslegesen hergeled magad, térj át más eszközökre, lehetőség van bőven…

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az e-mail appban mikor lesz végre lehetőség az almappák összecsukására/kinyitására? Ez már nagyon-nagyon régen hiányzik…(Exchange kiszolgáló/Outlook kliens asztali környezetben ez alap)
Ja, és nem mellékesen: a naptári események HTML-ben való kezelése sem ment eddig az iOS-nek, ami szintén érthetetlen. Outlookban létrehozott bejegyzés (ami esetleg tartalmaz formázást, táblázatot vagy színeket) ugyan olvasható, de átszerkesztést követően a formázások elvesznek. gáz.

Az osszecsukas tenyleg hianyzik, a naptarbejegyzesek pedig igy mukodnek helyesen. Az ide vonatkozo szabvanyok es RFC-k sima szoveges mezonek definialjak a naptarbejegyzesek szoveges mezoit. Tehat az ott levo formazas hiba.

Köszi a választ, de ez meglepett! Azt hittem, a MS a maradibb.
Ezek szerint az Outlook hibásan (szabványon kívül) formázza HTML-ben a naptárbejegyzés szabadon szerkeszthető mezőjét. Nem kellett volna ebből már óriási botránynak kerekednie?

Akkor másképpen kérdezve: vajon mikor lesz lehetséges az iOS-ben a naptárbejegyzés HTML formázása? Ami esetleg kompatibilis az Outlookkal?

(ugyebár irodai asztali környezetben nincs sok választás, csak a MS Outlook)

Ha ragaszkodsz a szabvanytalan megoldasokhoz, akkor az Outlook hasznalatat javaslom. Elerheto iOS es macOS platformon is