Ezek voltak 2019 legtöbbet letöltött iPhone és iPad játékai

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/12/06/ezek-voltak-2019-legtobbet-letoltott-iphone-es-ipad-jatekai/

A héten az Apple felfedte, hogy mely játékok voltak a legtöbbet letöltöttek az ingyenes és fizetős kategóriákban. Az ingyenes játékok között például a Mario Kart Tour lett az első helyezett, de bőven van még érdekesség a toplistákon. Vágjunk is bele! Ez volt a top 10 ingyenes játék: Mario Kart Tour Color Bump 3D Aquapark.io Call…

A legnépszerűbb ingyenesek között tipikusan azok a játékok vannak, amik instagramon és facebookon hirdetés formájában kínálnak húdeszuper játékot, közben meg egy reklámdömping az egész, percenként felugró félperces reklámokkal. Ezek szerint működik a hirdetés :slight_smile:

1 kedvelés

Amúgy igazad van, szomorú, hogy az emberek ennyire hozzászoktak ezekhez az appokhoz. Egyébként ezek a hirdetések úgy működnek, hogy Te random helyen, mint cég veszel hirdetés helyet, hogy az Appokban megjelenjenek a Te alkalmazásaid. Ők ugye kiadják ezeknek az alkalmazásoknak a hirdetésed, amit a Facebook-osok látnak. Ez nem tudom mennyire működik, vagy életképes, én ugye nem használok ilyen appokat.