Ezeket a portokat kapták az új 14 és 16 colos MacBook Pro modellek

Eredetileg itt jelent meg: Ezeket a portokat kapták az új 14 és 16 colos MacBook Pro modellek - Szifon.com

Hétfőn este nagy port kavart a portok visszatérése, ahogy arról már a bemutató után be is számoltunk. Az Apple jelentősen megnövelte a különböző csatlakozások lehetőségét, ugyanis az előző MacBook Pro-n csak Thunderbolt 3 csatlakozó és 3,5 mm-es jack volt, most 5 különböző bemenettel rendelkeznek az Apple profi laptopjai. Nézzük is végig ezeket! MagSafe 3 Az…

sima usb meg lehetne
nem vastagabb mint a hdmi
:jack_o_lantern:

1 kedvelés

Vagy csak azert maradt igy, mert eredetileg 4db “C” csatlakozora keszultek, es az egyik csatlakozot ha USB+DisplayPort alternate mode-ba kapcsolod (odateszed a megfeleo IC-t), akkor veletlenul a benne levo 4 lanebol, pont 2 jut a HDMI 2.0-nak (4 kellene a HDMI 2.1-hez), es szinten 2 kell az USB 3.0-hoz, ami a kartyaolvaso (ezzel el is fogyott a 4 lane).

1 kedvelés

Hát de ezt leírta a cikkbe.

Na látjátok hogy régen minden jobb volt. Rájött az Apple is. Csak azt nem képes felfogni hogy nagyon sok embernek a munka eszköze hagyományos USB t használ. Ezeket a perifériákat viszont bizonyos okok miatt nem lehet csak úgy lecserélni. Nembaj legalább veszik majd marékszám az adaptereket is a felhasználók. Tisztelt hölgyeim és uraim lehet ismét a kasszához fáradni. Amúgy szuper lett ez a termék! :computer:

1 kedvelés

Miért raknának n+1 lassú perifériát a gépházra, amikor egy 20 dolláros adapterrel azt köthetsz rá szabadon, amit akarsz? Ráadásul veheted az Ali-ról is olcsóbban, ha nem akarsz az Apple-nek fizetni.