Ezeket a Safari újdonságokat hozza majd az iOS 13 és iPadOS 13

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/01/ezeket-a-safari-ujdonsagokat-hozza-majd-az-ios-13-es-ipados-13/

Idén ősszel az iOS 13 és az iPadOS 13 óriási frissítés lesz rengeteg fronton, elég csak az új sötét módra, a tovább javított teljesítményre vagy az adatvédelmi változtatásokra gondolni. Ha szeretnéd megnézni az iOS 13 és az iPadOS 13 legfőbb újdonságait, olvasd el júniusi összefoglalónkat. Most azonban az iOS 13 és az iPadOS 13 Safari…

“iOS 13 alatt a Safari egy olyan megbízható, háttérben is futó letöltéskezelővel rendelkezik, ami szinte bármilyen fájlt le tud tölteni az eszközödre”

ilyen tényleg lesz? most semmit nem tudok letölteni iphonera… ez változik?

Ilyen tényleg lesz igen :slight_smile: sőt, lényegében van is már az iOS 13ban.
Gondom még nem volt vele, effektive ugyan az mint a Macis Safari :slight_smile:

az újdonságokról szóló cikkekben nem szoktunk légből kapott dolgokat leírni. de ha felrakod a bétát, te magad is ki tudod próbálni.

De még mindig ott tartunk, hogy képtelen vagyok felmenni mondjuk a felirarok.info-ra, onnan letölteni egy film feliratát és beleolvasni. Illetve most már letölteni le lehet, de onnan nincs tovább. A világ legegyszerűbb Plain text (txt) formátuma, de a 300 ezres ipad elhasal azon, hogy srt a kiterjesztés. Persze átnevezni sem engedi txt-re, mondjuk fogalmam sincs, hogy értelme volna-e.
Egyébként sok éve használok publikus bétákat, messze ez a legrosszabb. A Safari szinte használhatatlan.

:thinking::shushing_face: