Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 26 negyedik bétája

Eredetileg itt jelent meg: Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 26 negyedik bétája - Szifon.com

Az Apple tegnap este 7-kor kiadta az iOS, iPadOS, watchOS, tvOS, visionOS és macOS 26-os verziójának negyedik bétáját. Az iOS 26 beta 4-ben van a legtöbb újdonság, így most arra fogunk koncentrálni. Belevághatunk? Ismét változott a Liquid Glass Előző cikkemben említettem, hogy a Liquid Glass meghalt – és volt, aki nem értette a szarkazmust. Nos,…

Üzenetek alkalmazásban most már nem csak a komplett üzenetet lehet copyzni, hanem csak kijelölni egy részét és azt másolni.
Adott üzeneten ott tartani az ujjad, a felugróban meg ott lesz egy olyan hogy “select” vagy kijelölés.
Meg lehet már fordítani is az adott üzenetet. (lehet ez csak nekem új, üzenet íráson és olvasáson kívül nem használom másra a Messages appot)

Az megoldható, hogy csak a szám nélküli hívásokat tiltsam?

sajnos nem. nekem van erről egy nyitott hibajegyem már 2019 óta (FB6125360), hogy adjanak erre lehetőséget.

ha mindenki, akit ez zavar, szintén venne fel erről egy hibajegyet, akkor az nagyobb prioritást adhatna ennek.

nekem fura a kamera ikon páros képen, hogy a nagyobb objektíves képen olyan szakadozott a felület körben. ez tuti nem gyári, inkább valaki kikopizta a kicsit, és felhúzta. ebben az esetben is fura hogy miért szakadozott. persze ettől még lehet hogy nagyobb lesz a véglegesen az obi.

ez egy képernyőfotó felnagyítva – nyilván nem lesz olyan minőségű a kép, mint a valódi ikon. ha fent van a béta, akkor te magad is láthatod, hogy a kép maga valós.

a reduce loud sounds szerintem nem kifejezetten a magas hangokat fogja csökkenteni

1 kedvelés

a magas hang itt az erős hangerőt jelenti.

Jött frissített build az iOS 26, iPadOS 26 dev. beta 4-hez.

Mibol latod ezt, illetve mi lett a build szama? Mert pl. itt nincs fenn: Bejelentkezés – Apple

abból, hogy feldobott frissítést, és lett új build szám, de csak a végén a betű változott.

Ez a public beta

ugyanez a build jött frissítettként tegnap a fejlesztőihez is, bele is írtam a public beta cikkbe.

Akkor viszont, mi a peklapatos … nem irjak ki ezt az infot az oldalukra? Nincs olyan eppeszu ember, aki felrak egy olyan buildet, ami csak ugy megjelenik a telefonjan, de nem szerepel az Apple oldalan, hogy az egy letezo developer build…

1 kedvelés

ezt én sem értem, de gondolom, majd frissítik.

Pontosan. Magas hang itt = hangero.
“erős hangerő” szerintem ilyen szoosszetetel nem nagyon van a magyar nyelvben. De lehet erre a kifejezesre meg Kazinczy is elismeroen csettintene :slight_smile: