Eredetileg itt jelent meg: Ezért nem került AirTag-szerű funkcionalitás az új Apple TV távirányítóba - Szifon.com
Az Apple termékmarketing vezetője, Tim Twerdahl interjút adott a MobileSyrup magazinnak, ahonnan több érdekes információt is megtudhattunk. Kiderült például, hogy miért került némító gomb az új távirányítóra, hogy miért került ki belőle a gyorsulásmérő és a giroszkóp, és hogy miért nem került bele AirTag-szerű funkcionalitás, amivel megkereshetted volna a Lokátor alkalmazással. Nézzük meg ezeket az…
Ezek aztan tipikus indoklasok, Apple modra. Szinte faj.
Ezt inkabb ne is nevezzuk taviranyitonak, egy kis kacat, kulcstartora valo elemes led lampa kategoria. A nemitas nem kell? Miert nem? Napi szinten hasznalom tobbszor is. Szerintem mindenki.
Szerencsere az eletben nem hasznaltam a gyari taviranyitot egyik Apple TV-mhez sem.
tud némítást. pont az van leírva a cikkben, hogy épp az általad említettek miatt lett rá külön gomb is.
Akkor elnezest! Pont forditva ertettem!!! Figyelmetlenul olvastam.
Ettol fuggetlenul tovabbra sem tekintek ra ugy, mint hasznalhato taviranyitora
-
Szerintem némitó gomb
azért került rá mert egyszerűen a szimmetria így adta ki. A mai online világban egyszerűen csak
megállítod és akkor nem megy tovább némán a műsor hanem meg is áll.
Felesleges a
gomb. Valami kellett oda hát tettek rá. Amúgy minden eszközön ha 1 mp-ig nyomva tartod a hangerő csökkentést
akkor automatikusan némít.
-
Azért került ki
mert spórolnak rajta
és így + 1 eszközt megveszel
amit ha nem is ők gyártanak
de részesednek a forgalmazásból, illetve ha nem tőlük veszed, akkor licenszekből, hogy használható az ő eszközükhöz. Win-win!
-
Azért nem került bele
mert különálló termék ↔ és vedd meg külön. Ha bele Integrálnák akkor jogos elvárás lenne hogy másba miért nem integrálja bele?
Felköpni és alá állni nem az Apple stílusa. Még ha ritkán össze is jön neki. 🤷🏼🤦🏼
A gyári Samsung távirányítóm még nagyobb és még vastagabb. Rendszeresen nem találom meg