Ezért nem került AirTag-szerű funkcionalitás az új Apple TV távirányítóba

Eredetileg itt jelent meg: Ezért nem került AirTag-szerű funkcionalitás az új Apple TV távirányítóba - Szifon.com

Az Apple termékmarketing vezetője, Tim Twerdahl interjút adott a MobileSyrup magazinnak, ahonnan több érdekes információt is megtudhattunk. Kiderült például, hogy miért került némító gomb az új távirányítóra, hogy miért került ki belőle a gyorsulásmérő és a giroszkóp, és hogy miért nem került bele AirTag-szerű funkcionalitás, amivel megkereshetted volna a Lokátor alkalmazással. Nézzük meg ezeket az…

Ezek aztan tipikus indoklasok, Apple modra. Szinte faj. :joy:

Ezt inkabb ne is nevezzuk taviranyitonak, egy kis kacat, kulcstartora valo elemes led lampa kategoria. A nemitas nem kell? Miert nem? Napi szinten hasznalom tobbszor is. Szerintem mindenki.

Szerencsere az eletben nem hasznaltam a gyari taviranyitot egyik Apple TV-mhez sem.

tud némítást. pont az van leírva a cikkben, hogy épp az általad említettek miatt lett rá külön gomb is.

1 kedvelés

Akkor elnezest! Pont forditva ertettem!!! :frowning: Figyelmetlenul olvastam.

Ettol fuggetlenul tovabbra sem tekintek ra ugy, mint hasznalhato taviranyitora :slight_smile:

  1. Szerintem némitó gomb :mute: azért került rá mert egyszerűen a szimmetria így adta ki. A mai online világban egyszerűen csak :pause_button: megállítod és akkor nem megy tovább némán a műsor hanem meg is áll.:play_or_pause_button: Felesleges a :mute: gomb. Valami kellett oda hát tettek rá. Amúgy minden eszközön ha 1 mp-ig nyomva tartod a hangerő csökkentést :heavy_minus_sign: akkor automatikusan némít. :mute:

  2. Azért került ki :wastebasket: mert spórolnak rajta :euro: és így + 1 eszközt megveszel :video_game: amit ha nem is ők gyártanak :factory: de részesednek a forgalmazásból, illetve ha nem tőlük veszed, akkor licenszekből, hogy használható az ő eszközükhöz. Win-win! :trophy:

  3. Azért nem került bele :arrow_down: mert különálló termék ↔ és vedd meg külön. Ha bele Integrálnák akkor jogos elvárás lenne hogy másba miért nem integrálja bele?

Felköpni és alá állni nem az Apple stílusa. :x: Még ha ritkán össze is jön neki. 🤷🏼🤦🏼

A gyári Samsung távirányítóm még nagyobb és még vastagabb. Rendszeresen nem találom meg :smiley: