Fb Messenger Némitás, Apple Watch értesítés

Sziasztok!

Számomra piszok zavaró a fb messenger üzenetjelző hangja, főleg mióta média hangerő helyett a csengőhang erejét kapja. Célom az lenne, hogy csak a facebook messenger legyen lenémítva, de rezegjen, ezen kívűl minden más értesítés-csengőhang szóljon. Tudomásom szerint erre nincs lehetőség.
Amikkel próbálkoztam:
-App beállításai között nincs ilyen opció;
-Értesítési központban lekapcsolni a hangot–> értesítés érkezik, nem ad hangot, viszont nem is rezeg.
A kérdésem az lenne, akinek van Apple watch-a, a fenti beállítás mellett, ha jön messenger értesítés, a watch rezeg, vagy sem?

Köszönöm a segítséget előre is!

Kette kell valasztani a dolgokat. Kerdes elsore az, hogy az alkalmazas eloterben van-e vagy nincs.

  • ha eloterben van, akkor az ertesitesre adott reakcio a futo app feladata (azaz a rendszer semmilyen jelzest, buborekot, hangot nem produkal), tehat hangjelzes es/vagy a rezges abban az esetben lesz, ha a fejleszto ezt lefejlesztette. Itt a fejleszto meg tudna csinalni, hogy ne legyen hang, hanem csak rezges.
  • ha nincs az alkalmazas az eloterben, akkor pedig a gyari beallitasok (tehat, amit a keszulek beallitasai kozott beallitassz) ervenyesek. Ebben az esetben, ha nincs hang, akkor nincs vibralas sem. *

Az ora annyit valtoztat a dolgon, hogy ott nincs egyedi notification hang es az ora csak akkor jelenit meg az ertesitest ha a telefon zarolva van.

(*) Fejlesztokent olyannal szoktunk trukkozni, hogy az alkalmazas tartalmaz egy “ures.aiff” nevu hangot, amire ha hivatkozik a megerkezett notification, akkor ezt a nema allomanyt jatsza le a telefon. Ebben az esetben nem lesz hallhato hang, csak rezges. Viszont ehhez, kifejezetten az szuksegs, hogy a fejleszto elhelyezze a nema hangallomanyt es a nema hangallomanyra hivatkozva kuldje ki a push uzenetet. Mivel az oran nincs egyedi hang, ezert a fejleszto hiaba kuldi le az “ures.aiff” hasznalatat, az ora mindenkeppen csipogni fog ebben az esetben is.

Köszönöm a választ!
Nem biztos, hogy jól értelmezem, amit írsz. Tehát, jelen esetben, a fenti beállítások mellett az alkalmazás fut a háttérben, a telefon zárolva pihen. Jön egy értesítés, akkor az óra nem rezeg és nem csipog?

Ha a telefon zarolva van, akkor minden ertesitest tovabbit a csuklodra. Ebben az esetben az oran levo beallitasoktol fuggoen (adott app adhat-e ki notifikaciot vagy nem) fog az ora csipogni es rezegni. Ha a telefon nincs zarolva, akkor az orara semmilyen ertesites nem tovabbitodik a telefonrol (kiveve szerintem a hang/facetime hivast es az ebreszorat? (ezekkel talalkoztam eddig)).

Köszönöm, így már minden világos :slight_smile:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.