Figyelemre méltó fejlesztések hangzás tekintetében az új MacBook Pro modellekben

Eredetileg itt jelent meg: Figyelemre méltó fejlesztések hangzás tekintetében az új MacBook Pro modellekben - Szifon.com

Az Apple a jelek szerint nagyon komolyan ráfeküdt a professzionális piaci vonalra. Mutatja ezt az új MacBook Pro modellek esetében a pazar hardverlista mellett az is, hogy a fejhallgató csatlakozó fejlett, nagy impedanciás támogatást kapott, emellett a hat tagból álló hangszórórendszer frissítését sem felejtették el. Az átlagfelhasználó számára is természetesen jól csengenek ezek a dolgok,…

Zene készítőként nekem egyetlenegy gondom van ez a sok szarság nem nagyon kellett volna bele, igen jól mutat benne igen jó ha benne van, viszont ami engem jobban érint az az hogy optikait nem kapott ez a szar. Az ára az nagyon túl van árazva tulajdonképpen igazából még azoknak is mint akik olyanok mint én zeneszerkesztő vagy akár a videókészítő.

optikai mit? CD írót?

@expa szerintem S/PDIF.

Kinek mi a “szarság”az egyénfüggő. Professzionális média szakemberként engem megvettek az új modellekkel. A MacBook-nak megkérik az árát, az biztos,de is kérd meg a te munkád árát.

Ez egy Pro gép, leginkább videó vágásra van kihegyezve meg fotószerkesztésre. Amire Te használnád arra inkább a sima M1 a jó és persze külső DAC.

Optikai hang kimenet.