Fontos: még idén használd ki a kedvezményes akkumulátor cserét!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/11/29/fontos-meg-iden-hasznald-ki-a-kedvezmenyes-akkumulator-cseret/

Az Apple még az iOS 10.2.1-ben aktiválta azt a funkciót, hogy a megbízható működés érdekében lassítja az iPhone készülékeket. Ezt később a kirobbant botrány miatt letilthatóvá tették. Tehát, ha már iOS 11.3 vagy újabb verzió van a készülékünkön, akkor a rendszer tartalmazza a teljesítményfelügyeletet. 2017-ben a cég pedig azt is vállalta, hogy kedvezményesen cseréli a teljesítményfelügyeletet…

Ha megvan a kiszerelelt eredeti akksi, akkor azt szereltessem előbb vissza, és vigyem hivatalos szervizbe, vagy hivatalos szerviz nem foglalkozik megpiszkált telefonokkal?

Hivatalos szerviz nem foglalkozik megpiszkált telefonokkal.

Köszi.
(Igazából a betört kijelzővel sem. Azért vittem máshoz.)
Majd veszek új telefont legközelebb, illetve minden biztosítást is megkötök rá.

Jaja igen azzal már buktad alapból sajnos :frowning: Biztosítás nem árt, mi is úgy szoktuk venni, ha van rá lehetőségünk.

Van olyan hely ahol azonnal kicserélik (fél órán-órán belül)?

Pár hónapja körbe telefonáltam, de mindenhol várakozni kellett napokat. Vagy egy teljes napot. Vidékről mennék, és megoldhatatlan hogy óráking-napokig ne legyen telefonom.

egyik hivatalos szerviz sem csinálja meg a helyszínen megvárósra, mert az Apple folyamatai nem így működnek sajnos.

de kérdezd meg a CareCentert, mert náluk a kijelzőcserénél például működik az, hogy ha 14 óráig beviszed, akkor még aznap átvehető, ezt írják a weboldalukon is. ez alapján elképzelhető, hogy előre egyeztetve az akkuval is meg tudják ezt oldani, de ezt csak ők tudják megmondani egyértelműen.

1 kedvelés

Az Andrássy-n lévő iStyle-ban megcsinálják azonnal!
Foglalj időpontot a weboldalukon keresztül, és kb. 1 óra alatt készen van

ez akkor új infó, mert tudtommal eddig nem volt erre lehetőség.

Nyár vége óta biztos él a lehetőség az Andrássy-n lévő boltban az azonnali cserére, akkor érdeklődtem először.
Más iStyle szervizben ott kell hagyni a készüléket és így napokat vesz igénybe a csere, az Andrássy-n viszont specializálódtak, és azt hiszem talán csak akksit és kijelzőket cserélnek iPhone-okban…talán Mac-ek szervizelésével nem is foglalkoznak most ebben a szervizpontban.

Kell a guba karácsonyra! :joy::joy::joy::joy:

nem kötelező most kicseréltetned, viszont a kedvezményes árat az Apple csak december 31-ig garantálta. ha megnézed, mennyi a nem kedvezményes ár, akkor bizony érdemes most kihasználni, ha gondod van az akkuval.

Sziasztok! Arról van pontos infó , hogy pl az iStyle milyen akkut épít be? Kollegám felhívta őket és azt mondta az akivel beszélt ,hogy nem gyári akkut hanem utángyártott akkut szerelnek be. Ez így van vagy az akivel beszélt nem tudta pontosan?
Én még az akció elején kicseréltettem párom 6s-ében az akksit , de ha valóban utángyártottat raknak bele akkor kicsit sokallom azt a 9900ft-ot… egyébként rendesek voltak , nekem is megcsinálták fél óra alatt.

Szerintem ő vagy nem hivatalos szervizt hívott fel, vagy valahogy félre tájékoztatták. Természetesen eredeti akkumulátor kerül bele.

ez baromság. hivatalos szerviz értelemszerűen eredeti alkatrészt tesz bele, mást nem is tehet, értelme sem lenne – kizárólag a hivatalos szervizek tudnak eredetit beletenni, mert az Apple nem ad ki alkatrészt másnak.

carecenter 1-2 ora alatt megcsinalja, csak elotte erdemes rakerdezni, van e naluk keszleten akku.

Ahogy írtam, az iStyle-t hívta fel, telefonban ezt mondták neki ,gondolom akkor csak félretájékoztatták.

Ezt az akksicserét akkor is kérhetem kedvezményesen, ha nem lépett fel a kikapcsolás mizéria de számomra érezhetően gyengült az akku?

igen.

1 kedvelés

Vagy, ha valaki esetleg akar menni bécsbe karácsonyi vásárra akkor összekötheti a kettőt.:grinning: