FOREO LUNA fofo – Kipróbáltuk a világ első okos arctisztítóját!


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/14/foreo-luna-fofo-kiprobaltuk-a-vilag-elso-okos-arctisztitojat/

Több cikket is írtunk már okos kiegészítőkről, de a női olvasók, és így a saját nagy bánatomra is a szépségápolásban még most is ritka egy-egy ilyen termék. Egészen mostanáig, míg meg nem jelent a skandináv FOREO márka legújabb arctisztítító készüléke, a LUNA fofo, amely a világ legelső okos arctisztító és bőrelemző készüléke. Régóta kíváncsi voltam…


#2

Tukmálós lett az oldal. És akkor kultúrált voltam…:worried:


#3

Mármint az baj, ha a karácsonykor írtunk a termékekről? Minden évben ez van. Egyébként a tukmálós oldalról annyit, hogy:

Nem gondolom, hogy a fenti cikkek beleférnének a pletyka, hírek, külföldi fordítások kategóriába, sőt… Szerintem a “tukmálások” mellett eleget dolgozunk azon, hogy értelmes cikkek jelenjenek meg. Ettől függetlenül nyilván lehet a véleményed, de ez offtopic, illetve a további 1 hét is tukmálós lesz még egészen karácsonyig.

És akkor még meg sem említettem, hogy a közösségi oldalunkon, mennyi kérdésre válaszolunk, amiket Ti tesztek fel és mi, vagy az olvasók néznek utána: https://qa.szifon.com/c/kérdések-és-válaszok


#4

… én viszont rátaláltam a karácsonyi ajándékra az asszonykámnak.


#5

Én nem akartam, de bontogassunk…
Igen a helyes irány ezek a cikkek lennének.
De!
Igazából nem tukmálós, hanem félrevezető és most megint nagyon kultúrált voltam.
Jól látható a klasszikus eladós csapda:

  • csalogatásnak megjelnik a szuper jelzőket tartalmazó ajánló bejegyzés
  • haverok, munkatársak csupa jót kommentelnek róla
  • balek megveszi a máshol egyébként is olcsóbb kacatot
  • onnantól már csak csalódott hozzászólások

Csak szólok, ennek is van felelőssége, még ha most nem is érzitek, mégpedig büntetőjogi!


#6

hol kommenteltek róla csupa jót a haverok? az első hozzászólás a tiéd. semmi csupa jó nincs benne.

sőt, én egyáltalán nem is tudom, hogy hol láthattál ilyesmit, amit említesz, mert bármi termékről van szó egy cikkben bármikor, amiben valaki a saját véleményét írja le (ahogyan azt a cikk címében is láthatod), rögtön jönnek azok, akik megmagyarázzák, hogy de hát ők Kínából, aliexpressről megveszik úgy, hogy még ad mellé a kínai egy, néha kettő kacsalábon forgó palotát, és még a vételár háromszorosát is visszaadja!

a másik opció, hogy akkor innentől soha semmi termékről nem lesz szó, mert neked nem tetszik, hogy valakinek tetszett egy adott termék, és leírta, hogy szerinte jó.

senki nem kötelez arra, hogy a cikkben esetleg említett linken található üzletből vásárolj.

ha pedig bármi okból (!) nem vagy elégedett egy adott termékkel, akkor a magyarországi kereskedőtől vásárolt termék esetén egyszerűen élj a fogyasztóvédelmi törvények adta elállási jog lehetőségével. ha webshopból vásárolsz, erre ráadásul még 14 napod is van. ergo nem értem a problémát. nem tetszik a termék? csalódott vagy? vidd vissza!


#7

Ez a hozzászólás nem ide illő, ezért el lett rejtve.