Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/06/21/frissult-a-szifon-com-alkalmazas-uj-szintre-emeljuk-a-push-ertesiteseket/
Néhány hónapja már találkozhattatok az alkalmazásunk 3.2.3-as frissítésével, amikor integráltuk az MONDRIAAN Push szolgáltatást. Akkor csak annyit írtunk az újdonságok alá, hogy hamarosan még több funkcióval bővül majd ez a szekció. A Szifon.com 3.2.5-ös verziója gazdagabb, interaktívabb push értesítések lehetőségét adja a Szifon.com olvasói számára. Ez röviden azt jelenti, hogy most már még több információt…
Szia, közben megkaptuk az emailedet is. Ez ismert hiba, nem a frissítés miatt, hanem valami más probléma van, néha nem tölt be a cikklista, de egyelőre nem találtuk meg a hiba forrását.
A fenti nincs találtat, csak néhány másodpercig jelenik meg, ezután az app működik megfelelően.
Jaja ez volt eddig is sajnos párszor, de elmúlik, mint a megfázás is, előbb v utóbb mindig.
a cikkben lathato wallpaperhoz egy linket tudnatok adni esetleg? koszonom
A telón továbbra is hibàs, gyakorlatilag használhatatlanná vált, az ipaden nem frissítettem, ott azóta is megy hiba nélkül.
Nálam a frissítés óta nem csinálta ezt, előtte igen. Xs
Sziasztok!
Szuper az app, de két kérdésem lenne:
- Az appban ha egy hírt olvasok, nem látom a cikk dátumát. Igen, tudom, a főmenüben látom, de ha linkkel megyek át egy másik cikkre…
- A hozzászólásokhoz hogy tudok legörgetni, ehhez nem terveztek egy gombot.
Köszönöm!
Szerintem mindkettőt tudjuk javítani neked Megnézem mikor lesz ideje a kollégának. 2-3 hét körülbelül, de inkább előbb. Köszi a visszajelzést!
Köszönöm szépen!
Már tervben van
Szia @novisz elkészültek a módosítások, már láthatod is az applikációban.
Minden elismerésem!!!
Köszönöm a nép nevében!