Frissült az AirPods Pro firmware-je 2D15-re

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/07/frissult-az-airpods-pro-firmware-je-2d15-re/

Tavaly decemberben az Apple kiadta a 2C54-es firmware frissítést az AirPods Pro-ra, de az hibákat tartalmazott a zajszűréssel, ezért hamar visszavonták. Emiatt azonban a felhasználók egy része a hibás 2C54-es firmware-en ragadt, a többiek pedig a 2B588-as korábbi variánson. Most a 2D15 végre rendet tesz. Sajnos az Apple nem biztosít egy egyértelmű frissítési módszert vezeték nélküli…

Nekem frissült már a mostanira, viszont nekem nem volt rajta a rossz amit visszavontak. Egyenlőre nem tapasztalok hibát sem.

Frissült tegnap. 2C54-es károsult voltam, sajnos az ANC lényegében ugyanolyan maradt, mint a decemberi visszarántott frissítésen. Amikor október 30-án átvettem a cuccot, erőteljes, szinte vákuumszerű érzetű volt az ANC, amikor bekapcsoltad, baromijó zajszűréssel, aztán lassan a frissítésekkel teljesen jól hallhatóvá vált a külvilág mellette. Gyakorlatilag annyi az emberi beszéd szűrésében a változás ANC ON/OFF viszonylatban, hogy ha ON, akkor magasabb hangúnak hallom a beszédet, de tisztán mindent értek.
A mostani frissítéssel viszont szerintem jobb lett a basszus ANC ON és Transparency módban. Kb ennyi változás a 2C54-hez képest. Összességében rossz szájízzel használom az APP-t, én nem erre fizettem be 100e-et az induláskor.

Ebben esetben szerintem cseréltesd ki. Én 2C54-as voltam, de nekem az ANC teljesen ugyanaz. Nem vettem észre különbséget.

Mikor kezdtel el használni? Az induló firmware-rel, vagy a novemberivel? Mert ha az indulóval, akkor ahhoz képest elképesztő a differencia. Ha későbbivel, akkor már nem volt számottevő a novemberi és a decemberi visszarántott között.

Azonnal megvettem, mikor megjelent az Apple-nél, kb elsők között kaptam meg. Azóta frissítgettem, sokat javult az nem mondom. Jobb lett szerintem az ANC is, meg a hangzás is, de rosszabb nekem nem volt a 2C54-től.

FW-től függetlenül: Ti olyat nem tapasztaltok, hogy amikor ki van kapcsolva az ANC, akkor is mintha egy kicsit működne? Tehát kikapcsolt állapotban is érezhető egész enyhén, ahhoz képest, mintha teljesen lemerült hallgatókat helyeznél a füledbe.

Nem, ilyet nem.