Futtatható Safari egy 2. generációs Apple TV-n?

Került hozzám egy Apple TV 2 és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e monitorral használni HDMI-n, ha igen akkor futtatja-e a Safarit, mert online sorozatokat nézne rajta a párom (sajnos)

egyik Apple TV-n sincs Safari.

Nem is lehet akkor rátölteni sem? Sosem használtam még érdemben, csak mivel egy ilyen régi nálam maradt, gondoltam ezzel talán megoldhatom, a párom szappannézését 1xűen és Apple hardverrel, de főleg ingyéé :slight_smile: Bármilyen böngészőt sem?

egyedül a tvOS-es Apple TV-re tudsz appokat letölteni, az pedig a 4. generációs modell. de arra Safari és tudtommal még más böngésző sincs, csak maximum ha leforgatod magadnak.

Szerintem első körben erről próbáld lebeszélni… :sweat_smile: Már ha azokra a tipikus vírusos/tele reklámos online sorozatos oldalakra gondolsz amikre én gondolok… Messziről kerülni kell az ilyesmit, használjon normális streaming oldalakat. Vagy ezektől már az nCore-os letöltés is jobb, ha mindenáron ingyen akarja megoldani és akkor arra meg ott a Plex és társai és máris lehet TV-n nézni.

Ameddig nekem nem kell néznem sem hallgatnom, azt néz amit akar főzés közben és inkább vmi ilyenen,(amiért nem kár) mint a 15-ös MacBook Air-en. Van itthon hozzá egy 24-es HP monitor és azzal szeretném vhogy megoldani. Amennyire tudom a TV2 online és vmi szintén TV adó online platformján szokta nézni, de mivel az Apple TV új dolog a számomra, azaz sosem használtam hardveresen, csak app-ból egy időben, így egyelőre kűzdünk egymással, mert nem akar velem együttműködni még. A távvezérlője is hol dolgozik hol nem (majdnem kalapács lett a vége) szóval itt tart most a project :grinning:

esetleg jailbreakeld. de hogy utána mennyire lehet majd ilyen webes videólejátszásra használni, az kérdéses.

Köszönöm! De egyelőre azon filózok, hogy az is lehet vmi baja van szegénynek, mert nem tudok belépni sem az iCloud-omba, ugyanis beírom neki az ID-t, majd az jelszót és kapok a telómra egy 6 számjegyű kódot, azzal a szöveggel, hogy lépjek be újra az eszközről és a jelszó után írjam a kódot úgy, na ez semmi formában nem megy neki. Már volt egy teljes visszaállítás is rajta, semmi nem változott. Persze lehet én csinálok vmit rosszul, csak nem tudom hol rontom el.

elképzelhető, hogy az Apple teljesen megszüntette a támogatását, és már nem fogsz tudni belépni sem, de ezt maximum az Apple Támogatás tudná megerősíteni. pont a napokban találkoztam egy ilyen kérdéssel, hogy nem ment a tükrözés és az otthoni megosztás sem, mert nem sikerült belépni.

Lehet ez van, akkor invesztálnom kell vmibe majd. Gondolkodom egy B-s Air-en is (2015) csak úgy is az alja kell a kijelző nem fontos és ott minden adott, 25e-ért már tudok is, v vmi más alternatívát nézek.

Ha nem tud meg eros hitelesitest, tehat regebbi az alapja, mint egy iOS8 (ami lehet, mert az belul egy iPhone 4, ami iOS 7-ig jutott), akkor ott ugy a legegyszerubb belepni, ha az Apple ID-d beallitasanial kersz egy kodot es ezt a kodot eleve beirva a jelszo moge, ugy probalsz belepni. Szerintem, az az eszkoz, AirPlay Mirroringon kivul, masra mar nem igen lesz jo. A youtube mar a 3. generacios (4s-re epulo) eszkozon sem megy. A Netflix is most (augusztus 1-tol) dobta a 2. es a 3. generacios Apple TV tamogatasat, igy mar az sem megy rajtuk (viszont, le a kalappal, hogy eddig ment!).

1 kedvelés

Pont azt kérte, hogy amit kaptam kódot azt írjam mögé, de bárhogyan is próbáltam, mindig csak hibás jelszó választ kaptam, pedig jó a jelszó és az ID is. Mindegy is mert közben kutattam és leltem egy androidos TV okosítót, tudom szentségtörés, de hát az megy legalább és van rá böngésző is, igaz régi kicsit, tesztelem és kiderül mit kapok tőle majd. Ha megy amire kell, meg is oldottam ezzel, ha nem akkor tovább kutatok :slight_smile:

Durva tényleg már 7 éve vintage :exploding_head:
https://szifon.com/2017/03/02/mire-jo-egy-masodik-generacios-apple-tv-amit-az-apple-mar-nem-tamogat/