[GÉPHÁZ] Google hirdetések a Szifon.com-on

Sziasztok!

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy egy ideje már Google hirdetésekkel is találkoztok weben és mobilon. Ezt azért kapcsoltuk be, mert a koronavírus járvány alatt nekünk is drasztikusan lecsökkentek a hirdetőink, és úgy látszik, ez idén nem is nagyon tér már vissza.

Nem kevés munkánk van az oldallal nap mint nap, és ugyan a mi munkánk, kiadásunk nem csökkent, a bevétel azért igen. Ezért egyelőre bekapcsoljuk a Google reklámokat (ami ellen 12 éve harcolunk és nem is láttatok ilyet az oldalon :cry:) és ebben a segítségeteket is kérjük.

Amennyiben olyan reklámmal találkoztok, ami egyáltalán nem releváns a Szifon.com számára (pornó, kamu/scam reklám, egyéb) kérjük, jelezzétek nekünk, és akkor letiltjuk a jövőben.

Egyúttal köszönettel vesszük azt is, ha valaki, aki jártas az AdSense-ben, tud adni pár tippet, amivel az ilyen, az olvasók számára egyáltalán nem releváns hirdetéseket már előre le tudjuk tiltani.

A cikkek olvasását semmiképpen sem fogjuk fizetőssé tenni senki számára, hiszen az elveszi az olvasás lehetőséget azoktól, akik nem tehetik meg, hogy előfizessenek, függetlenül attól, hogy az mennyiben kerülne. A másik lehetőség a támogatási rendszer, ami viszont szintén nem megoldás, mert mindenkit érint a járványhelyzet, így nem terhelnénk senkit azzal, hogy még minket is támogasson.

Köszönjük!
Szifon.com Csapat

Szerintem egy tamogatasi rendszert felallithatnatok, platform mar van ra, igy akinek megis beleferne az adhat.

Szoval ha a lehetoseget megadjatok akkor szerintem meg mindig jobb, mint a “ nem terhelnénk senkit azzal, hogy még minket is támogasson” hozzaallas. :slight_smile:

Egyelőre még nincs tervben, meglátjuk mit hoz a jövő. :slight_smile:

@Burgatshow @SzifonAdmin Patreon ugye van egyenként már régóta, de külön a szifonnak nincs még. meglátjuk.

Asszem írtátok kommentben, hogy jelezzük ha gáz hirdetés jelenik meg. Nem is értem, hogy ezt miért nem tiltották le központilag…

1 kedvelés

köszi, szénnéblokkoljuk. szégyen amúgy, hogy ilyen szenny scam hirdetésekkel van tele az adsense, és ha egyet blokkolsz, tucatnyi ugrik a helyébe…

Újabb gyöngyszem.

ehh :sweat: blokkoltam ezeket.