GGMM M3 – ha a tökéletes vezeték nélküli hangsugárzót keresed karácsonyra!


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/13/ggmm-m3-ha-a-tokeletes-vezetek-nelkuli-hangsugarzot-keresed-karacsonyra/

A GGMM M3-ról már írtunk itt korábban a Szifon.com-on, és számtalanszor hallgattam már a hangját a Muzix standjánál a Hi-Fi shown. Nem lehet mellette elmenni, és konkrétan olyan hangokat képes “kitolni” magából ez a hangfal, amit megirigyelnek a neves gyártók is. Ismertek minket, nem szoktunk komolytalankodni, ha hangzásról van szó, lásd, a 2017 legjobb ár/érték…


#2

Admin! Engem már megfertőztetek még listaáron és annak is nagyon örültem. Kár hogy ez most van csak… Sokat spórolhattam volna. A cucc egyébként odaver, egészen irrealisztikusan jól szól. Mármint annak, aki zenei hangot keres és nem jébéel típusú csimmbummcirkuszra vágyik. Jazz, akusztikus zene, énekhang, rock…


#3

Nagyon kevés készlet van ezen az áron, így ne bánd, annak lesz szerencséje aki gyorsan lecsap rá, akarom mondani kettőre.


#4

nem akarom rontani az uzletet, meg aki talpraesett ugyis utana nez, de nem ertem, miert kerul dupla annyiba, mint a nemet amazonrol.
mikor 1 eve rendeltem, akkor is dupla aron volt itthon.
raadasul, ha kettot rendetem volna egyszerre, akkor adtak volna kedvezmenyt is. :slight_smile:


#5

Az elején még nem volt ott elérhető ott, most már igen, de most már szállítás is van, és amúgy a garancia sem olyan egyszerű gondolom. Itthon még mindig 27% az áfa és egy tovább…


#6

A most már lassan 3 éves cikketekben sem volt ilyen drága (99.000), mint most(127.000). Úgy nem nehéz ilyen nagy mértékű kedvezményt adni, ha előtt szépen megemelik az árat :slight_smile: Persze a 99.000 ft-hoz képest is szép kedvezménynek tűnik, de félek, hogy egy 3 éves terméknek ilyenkorra már nem ennyi a valódi ára. Kicsit inkorrektnek tartom a dolgot.


#7

Csak mondom, most is 99.000Ft:

Annyi hogy a cikkben lévő ár a külső akkumulátor+tárhely árával együtt értendő, szóval nem csapjuk be a vásárlót, pontosabban nem mi hanem a Muzix. :slight_smile:


#8

Igazad van, a kiegészítőt nem néztem. A muzix.u-ra gondoltam és nem rátok.


#10

Erre a kommentre válaszolok, de amúgy teljesen offtopic és nem szeretek bele menni az ilyen vegyük meg az AliExpresszen, mert arra nem vonatkozik a magyar áfa és a vám és egyéb dolgok. Plusz garancia is nem úgy megy, hogy bemész és intézed. Szóval felesleges az ilyen külföldi oldalakkal összehasonlítani.


#11

Kedves Admin!

A cikk nem a hangszótó teszteléséről vagy részletes bemutatásáról szólt, hanem az akcióra hívja fel a figyelmet. Az akció a termék áráról szól, ahogy az én hozzászólásom is a termék árazásával kapcsolatos, egyáltalán nem offtopic. Ezen hangszóró esetében az AliExpress-es rendelésnél kérheted a csomagot Németországból, ahonnan nincs vám. Garanciáról pedig annyit, hogy az itthoni 120e HUF-os áron vehetsz hármat, ha egy tönkre menne.


#12

A dögöljön meg a szomszéd tehene attitűd valahogy mindig előkerül… Vegyük meg bárhonnan, csak ne magyar kereskedőtől, mert külföldről “ócsóbb”. Könnyű, ha nincs ÁFA, meg EU vám, meg a garanciával is szívsz. Azonban, ha jól értem, ez a kombó ezzel az árral mindennél olcsóbb nem?! Kínánál, Amazonnál és a f@rkam tudja minél. Tssék még nyomós indokot keresni, meg forrást, hátha le lehet fikázni a magyar kereskedőket! Szánalmas…


#13

meg szerencse, hogy van valasztasi lehetoseg, honnan rendel az ember termeket, nem? :heart:


#14

Ezek szerint teljesen normális és tisztességes üzletpolitika az, hogy valamire kiírom hogy 127 980 Ft, de most akciósan 59 990 Ft, holott a gyártó honlapján keresztül ~40 000 Ft-ért megvehető. Még azt is hozzá teszem, hogy gyorsan vigyétek mert alig van belőle.


#15

azért azt kifelejtetted, hogy a gyártó oldalán sem annyi eredetileg, mint amennyiért most látod.


#16

És a legszebb az egészben, hogy Németországból küldik úgy, hogy vám nuku max. csak ÁFA különbözet.

PS: 3 színben van nekik, igen ott az Alinnn, még négy napig 134,99 $, az amazon.es pedig a barna 100 € a piros 100 €

  • és már csak egy kérdés maradt: Mennyi ennek a csodának a gyártási költsége?
    Annak a “tisztességes” magyar kereskedőnek, gondolom a gyártótól van a cucc, tehát neki is meg kell, hogy érje 135 $ áron is árulni.

lezárva #17