Eredetileg itt jelent meg: Giulio Zompetti révén előkerült egy iPod touch prototípus, amelyen még OS X fut - Szifon.com
Valószínűleg minden, Apple iránt érdeklődő ember sok fotót és videót látott már a cupertinói óriás prototípus státuszú termékeiről. Ezek közül néhány meglehetősen érdekes, hiszen olyan funkciókat tár fel, amelyek a végleges termékbe nem kerültek bele. Az ilyen prototípusok története általában ismeretlenségbe burkolózik, de a 9to5Mac jóvoltából most bepillanthatunk az első generációs iPod touch speciális prototípusának kulisszái…
Én megvettem a legújabb iPodot és mai napig használom. Kocsiban az a zenei központ mielőtt kérdeznéd az autó gyári fejegységet tudja kezelni és a kormány mögötti kijelzőn is tudom a zenéket váltogatni a lejátszás listákat az albumokat a számokat akár előadók szerint és minden ilyesmi. Apple CarPlay nélkül. A telefon meg Bluetoothon csatlakozik. Így nem kell elővenni a zsebemből. És mielőtt be kommentelni igen jobb a minősége kábelen keresztül mint a pocsék bluetoothon. És igen hallani a különbséget. Nagyon várom már hogy ugorjon egyet az Apple music minősége. az Apple carplay nem ér semmit sem míg kábel kell hozzá. Nem szeretem pedig van. És ez volt az egyetlen alternatíva úgyhogy nekem óriási segítség hogy van ez a termék.
És nem kell kábel )) https://cplay2air.com/ én használom, nekem bevált…
Nincs minőség romlás? Gond nélkül csatlakozik?
Megvettem. Kiváncsi leszek. Köszi. Üdv.
Most jött meg! Hát hallod el vagyok ájulva mennyire jó! Köszönöm szépen!!!
Nálam igen! Perfect!