Gyakori kérdések: az Apple és az Emoji karakterek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/02/26/gyakori-kerdesek-az-apple-es-az-emoji-karakterek/

Újabban már szinte minden egyes iOS-frissítéskor láthatunk olyan megjegyzéseket, amelyekben az adott hozzászóló azon élcelődik, hogy az ilyen vagy olyan, számára sokkal fontosabbnak tartott funkciók elérhetővé tétele helyett az Apple már megint az emojik számát növeli. Fontos azonban tudni, hogy az emoji karakterek a Unicode szabvány karakterkészletében szerepelnek, így ha a Unicode Consortium új emojikat…

Ez jó, csak az vele a baj, hogy pont annyit fog érni azok szemében akik miatt íródott, amennyit eddig bárhol ez leírva itt. Ha lenne annyi 20e-sem ahányszor ezt leírta bárki is itt, sajna eredmény nélkül, szerintem most beülnék az autómba és mennék venni egy Tesla-t egészen fiatal model s-t vagy lehet egy új 3-ast akár. Kb ki is jönne belöle, ha csak az elmúlt pár évet számolom akkor is. De hátha, a remény hal meg utoljára ahogy a mondás tartja.

Komolyan, már el sem olvasom a cikket. Annyira elegem van, hogy hetente egyszer legalább arról írtok, hogy az epöl új emojikat csinál. Persze ahelyett, hogy a rendszert tökéletesítené. Erre van idejük, minősíthetetlen!

Jó, jó, de hová tűnt a Monese cikk?
Csak nem az orrotokra koppintottak az ajánlókód miatt? :slight_smile:

Fűnyírós emoji van? Csak én nem találom?:thinking:

pedig akkor pont neked szól a cikk.

1 kedvelés

Bocs, Admin szokta érteni :confused:

1 kedvelés

Hulye :joy:

ja oké, akkor úgy tűnik, hogy csak már túl alacsony az ingerküszöböm az ezt tárgyaló hozzászólások kapcsán.