Monese: Apple Pay-es euró bankkártya bárki számára! (5 euró ajándékba)

#52

Az unicredit erre tökéletesen rácáfolt tegnap :slight_smile:

0 Likes

#53

Regisztráltam (volna) a Monese-re a cikk megjelenése után, feltöltöttem az útlevelemet mint hivatalos iratot, amit azonnal elutasítottak, majd ma küldtek egy e-mailt, hogy írjam le, mi a foglalkozásom, hol dolgozom, illetve mire használnám a szolgáltatást, mert úgy akkor meg tudják tenni a következő lépéseket a számlanyitáshoz. Néhány órára rá teljesen letiltottak, az e-mail-címemet és a telefonszámomat sem használhatom többet náluk, sőt az e-mailben kitértek arra is, hogy ne válaszoljak nekik, mert semmi esetre sem nyithatnak nekem számlát. Tapasztalt valaki hasonlót? Nem tudok róla, hogy okirat-hamisító lennék, illetve nem loptam el más személyiségét sem.

0 Likes

#54

Belsős, de futok még ezzel egy kört. Bár semmi oka nincs rá, hogy azt mondja, hogy nem lesz, ha lesz…

Azért én bizakodok… :slight_smile:

0 Likes

#55

Milyen jó, hogy tálcán adtad oda nekik minden személyes adatod…
Valszeg az van, hogy elég sokan kezdtek el kis hazánkból kártyát igényelni és betelt a pohár náluk. Mondjuk ezt leírhatták volna udvariasan is…

0 Likes

#56

Hm, csak azért fura, mert az app-ben ott az Add to Apple Wallet gomb a számlád beállításainál. Nem hiszem, hogy egy ilyen gomb csak úgy bekerül egy release-be, ez már csak aktiválásra várhat :slight_smile:

0 Likes

#57

Sajnos tapasztaltunk mi is ilyet a mai nap folyamán, valszeg nem tetszett nekik a sok magyar regisztárció (mondjuk ettől van bevételük utánunk), egyelőre mások is email válaszra várnak. Hasonló paraszt módon csinálta sajnos náluk is a bank. A cikket addig levettem, ameddig nem kapunk emailben rendes választ.

Monso természetesen megy, lehet itt sok nekik a postázás vagy nem tudom. Nyilván nem csak mi toltuk meg, hanem rengeteg Facebook csoportba is láttam. :confused: Nem valami korrekt a banktól.

0 Likes

Gyakori kérdések: az Apple és az Emoji karakterek
#59

Egy ilyen nagyvállalatnál, pláne egy banknál, az hogy valaki belsős nem jelent semmit. Hacsak nem az adott projekten dolgozik, akkor pont annyit tud róla mint a call centeres vagy az utca embere.
Tudok olyan bankfiókról, ahol sok millióért a komplett IT infrastruktúrát kicserélték majd 3 hét múlva bezárták a fiókot. Ennyire nincs kommunikáció belül.

0 Likes

#60

Köszönöm a választ, írtam nekik a külön supportos e-mail-címükre, egyelőre semmi. Remélem, hamarosan megoldódik a helyzet, de ha így is lesz, egyelőre nem tudom, próbálkozom-e majd újra, mert kissé elveszett bennük a bizalmam.

2 Likes

#61

ma jött meg a kártya. ez gyors volt. 3 napja regisztráltam…
egyelőre nem tudom apple payhez hozzáadni, gondolom át kell állítani a régiót.
ha visszaállítom utána magyarra, akkor megmarad vajon a kártya?

0 Likes

#62

Persze :slight_smile:

0 Likes

#63

Köszi, sikerült. Ios 10.3 nem volt elég neki, frissíteni kellett :slightly_frowning_face:

1 Like

#64

Mi sem kaptunk semmilyen választ, csak automatikus emaileket. A cikket visszaraktam, és a végén elhelyeztem egy frissítést. Természetesen, akik regisztráltak és sikerült a kártyát is megrendelniük, működik az Apple Pay, de régióváltás szükséges az aktivációhoz. Ez a cikkben le van írva.

0 Likes

#65

Gyerekek! Bírjátok ki! Május-Június és dübörög az Apple Pay itthon az OTP-nél!

1 Like

#66

honnan az info?
mennyire biztos ez?
pont az otp-nel? :smiley:

0 Likes

#67

Na nekem meg tegnap jött meg a kártyám, de a levélben kapott aktivációs kódot nem fogadja el a rendszer. Nem tudom, hogy hiba csúszott a rendszerbe, vagy nálam most akadt be a “köcsög magyar” faktor a részükről és nem is fog soha működni.

Természetesen írtam a supportnak in-app, de egyelőre még nem válaszoltak (több mint 17 órája).

Szerk: még mindig nem.

Szerk 2: Na az volt, hogy 2 nap után megjelent a Support és kiderült, hogy mivel volt egy cím változásom rögtön a rendelés után (benéztem az irányítószám - város kombót), ezért a Monese instant bezúzta a kártyámat. Tegnap meg is jött az új és már ki is próbáltam, működik királyul.

0 Likes

#68

Sziasztok,

Nekem megérkezett a kártya, aktiválni is tudtam. Apple Wallett-het adás esetén appból:

Viszont ha magyar régión vagyok kapásból elutasít ezzel: Hiba történt a beállításkor.

Ha meg UK régiót választok akkor meg wifin és mobileneten is azt írja, hogy nincs internetkapcsolat (hosszas gondolkodás után) :confused:

WTF?!?!??!

Update:
UK régióval wallett appba be tudom manuálisan tenni a kártyát és utána a régió visszaállítható magyarra.
Dupla kopp a kikapcsolón és már fizethetek is, holnap teszt :wink:

1 Like

#69

Szia! Jó egy régi arcot látni! :grinning:

1 Like

#70

:wink:
Király a cucc, működik rendesen. Már várom, hogy itthon is működjön hazai bankkal :slight_smile:

0 Likes

#71

Ha Magyarországon használom tényleg minimum 2euro konverziós díjat levon? Próbálta valaki?

0 Likes

#72

Hiszi a piszi

0 Likes