Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 13-ról iOS 12-re?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/01/gyakori-kerdesek-hogyan-allithato-vissza-a-keszulekunk-ios-13-rol-ios-12-re/

Mivel az iOS 13 működése jelenleg sajnos messze áll az ideálistól, amit az elmúlt két hét alatt megjelent frissítések száma is tükröz kissé, így többekben is felmerült a kérdés, hogy hogyan tudnának visszatérni a korábbi, rendesen működő iOS 12-re, ezért az alábbi cikkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze. Fontos azonban kiemelni, hogy ez az…

Hihetetlen, hogy minden évben ez a mese. Ezer éve bétáznak, harangozzák be az új iOS-t hetvenhét éve, aztán kiadnak egy valag fost, amit naponta próbálnak befújni olcsó dezodorral. Még érdekesebb lett volna, ha azonnal a 13-s megjelenése után megszüntették volna a 12.4.1 aláírását, így a sötét módra rágerjedt update-függők téphetnék a szőrt a répáról.
Lényeg a 3 kamera.

nincs semmilyen mese.

1 kedvelés

Te talán tudsz jobbat? Miért nem annak örülsz ami van? Szánalmas vagy…

Nekem szerencsére nincs semmi bajom az iOS 13-mal.
Hétvégén frissítettem 13.1.1-re a 12.4.1-ről, és összeteszem a két kezem. Vannak részek, amiket szokni kell (pl. kurzorral való navigálás szövegben), de a kocsi gyári kihangosítójával jobban együttműködik, legalábbis az én szempontomból. iOS 12-nél úgy működött, hogy a kocsiba beülve azonnal csatlakozott BT-n keresztül, és egyből fel is húzta max-ra a csörgés hangerejét. Este ha elfelejtettem levenni a hangerőt, akkor másnap reggel szó szerint kiestem az ágyból, úgy ordított az ébresztő… Ez a 13.1.1-gyel megszűnt, és nem kell esténként visszavenni a hangerőt.
Akku hozza a “12-es” szintet, auto dark mode oké, bár még szokni kell - főleg, hogy Safariban nappal látszik, amikor be van kapcsolva a privát mód, de napnyugta után mikor már sötét a rendszer, akkor nem látni alapból, hogy be van-e kapcsolva a privát mód vagy sem.

Tegnap fedeztem fel, hogy netnél be lehet kapcsolni a low data módot - bár nem tudom mennyire fogja vissza az adatforgalmat, de hasznos lehet.

Ami nem tetszik/megszokást igényel az az App Store-ban a frissítések helye. Többet kell nyomkodni, mint korábban - és mivel kézzel frissítem az alkalmazásokat, ez nekem nem jó újítás.

Nem baj mert évente csak 1x ír hála istennek :smiley:

Én gyűlölöm a darkmódot, de nem is kell használnom! :slight_smile: Azért frissítettem, mert gyorsabb mint a 12.
Biztos nem állnék vissza a régire! Ellenben mikor kijött az iOS 11 és abból vártam egy stabilabb verziót és mire jött és ráfrissítettem már nem volt egyik iOS 10 frissítés sem aláírva, na azt nagyon rosszul éltem meg!
Konkrétan a világvégevel volt egyenlő nálam sebességben és akkor kezdtem el aktívan bétázni, mikor kijött az első 12-es preview build, mert akkor rávoltam kényszerülve… A 12 már az első bétájában is gyorsabb volt mint akármelyik 11-es verzió! Hálaistennek ez a tendencia folytatódott az iOS 13-al is, szóval most örülök!
Bár azt azért hozzá kell tennem, hogy a a jailbreakelt iOS 12-met nagyon nehezen engedtem el, de végülis nem bánom, hogy tegnap lefrissítettem! :slight_smile:

Nekem sincs bajom a 13-al. Szerintem nagyon jól működik és a dark módot is nagyon vártam már ezért megjelenés előtt már a bétákat is használtam.

Nekem iOS 13 óta folyamatosan eldobja a hálózatot az iPhone X-em mely csak újraindítás után tér magához… naponta többször is előfordul. Nagyon bosszantó és idegesítő…

Szolgaltato? Modell? (A nevjegyen bokj ra a modellszamra, hogy kiirja az Axxxx szamot).

Vodafone, A1901

Nekem nem működik folyamatosan azt írja: " A(z) “Iphone” nem állítható vissza. Ismeretlen hiba lépett fel (9). "

Na ilyenkor mit kell csinálnom?

9-es hibánál próbáld már meg ezzel a szoftverrel restore-orolni: https://www.imyfone.com

Köszönöm a válaszod. sajnos így sem sikerült és most a változatosság kedvéért a 77-es kódot írja hbakódnak. Úgyhogy még mindig nincs semmi.

Nekem is ugyanezt csinálja a 8as. Független és Telenoron vagyok… Visszaállítottam 12-re, most újra hibátlan. Azóta volt még egy próbálkozásom, de ugyanaz tegnapelőtt még sikerül 12-re visszarakni újra. Persze tegnapra már levették róla az aláírást! Most kérdés hogy meddig várjám a javításra!

Sziasztok.
Nekem azt írja ki hogy nincs sim, mióta letöltöttem az iso 13.-at. Gyakran kell a kártyát ki-berakosgatnom vagy újrainditanom a telefont de valamikor az sem segít. Más is találkozott ilyen problémával?