Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Eredetileg itt jelent meg: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re? - Szifon.com

Ahogy minden új iOS-főverzió megjelenése után, úgy most az iOS 15-tel is több alkalmazás esetén előfordulhatnak problémák, ha azokat nem frissítette még a fejlesztőjük, vagy pedig hogy valaki bármi egyéb okból elégedetlen a készüléke működésével a frissítés után. Így most is többekben felmerült a kérdés, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért az alábbi cikkben…

Sziasztok!

Csak nálam jelentkezik az alábbi két hiba iOS 15 telepítését követően:

  • a Messenger nem küldi a beérkező üzenetekről az értesítést;

  • az animációk gyakran lelassulnak, a térerő, wifi és akkumulátor (jobb felső sarok) ikonjai pl. az SMS alkalmazás megnyitásakor a kijelző bal oldalának közepéről csúsznak fel a helyükre?

(iPhone 12 Pro)

Köszi szépen!

Nekem a Safari megnyitásakor csinálja ugyanezt.

a Messenger hibája még mindig a Facebookon múlik, de elvileg ha letörlöd és újra letöltöd, az megoldja.

Nekem küld értesítést, de csak szalagcím formájában. Az alkalmazás ikonján nem jelenik meg szám.

Ezt is észrevettem. Kicsit olyan mint ha belassulna a telefon… :roll_eyes: :sweat_smile:

iPhone 8 nak nem a legjobb ez az ios verzió. Alap dolgok elég döcögősek lettek. A roaming is kínlódik állandóan. Ki-be kapcsolás oldja meg csak (ideiglenesen)
Safari görgetési bezárási animációk mikrolagolnak
Repül vissza 14.8
Viszont 13on nagyon fluid az egész

Az elképzelhető, hogy most a 14.8at es a 15.legfrissebbeket aláírja majd az Apple folyamatosan? Mert most már egyszerre ketto frissités is elérhető? (Volt)
Vagyis itthon egy-ket keszuléken kimaradt a 14.8 es valaszthato volt mit szeretnék. Tovabbá a change log-ban is benne volt.

Illetve a témához nem kapcsolódóan azt észre vettétek, hogy a 13-hoz már két esim-et a technikai adatoknál? Ez akkor akár 3 simet is jelentene? Bár nem hiszem, de elgondolkotam rajta.

ezt jelenleg nem tudni, mert eddig nem volt ilyen. viszont azt ki kell emelni, hogy a teljes visszaállítási lehetőség (=számítógéppel végzett visszaállítás vagy frissítés) aláírása és az OTA frissítéseké két külön dolog, tehát lehet, hogy a teljes visszaállítást nem fogják aláírni, csak az OTA frissítéseket.

nem. egyszerre továbbra is csak kettő lehet aktív.