Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15

Eredetileg itt jelent meg: Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15 - Szifon.com

Az iOS 16 június 6-i bejelentése óta ismét sok hozzászóló kérdezi azt, hogy adott készüléken hogyan is működik a béta, hogy ne tegye fel feleslegesen, ha esetleg gondok lennének utána a készülékével. Ez főképp a régebbi, de az iOS 16 által még támogatott modellek esetén szokott kérdésként felmerülni, tartva attól, hogy esetleg belassulna a készülék, vagy mondjuk…

Valaki tudja esetleg hogy a bétával müködik a OTP app ?

Marmint, az “OTP Bank” nevu appra, vagy az OTP generatorokra, pl Google Authenticator vagy Microsoft Authenticator gondolsz? Mindegyik mukodik. Miert ne mukodnenek?

@Czo mert a Raiffeisen szokásosan nem megy, gondolom mert valami jailbreakfelfedező funkció van benne, ami miatt összeomlik a számára ismeretlen rendszeren.

@DeTam az OTP bank appjával sosem szokott gond lenni.

Hat, akkor nem kell ott bankolni :smiley: Amelyik bank appja ilyen mocsoksagra kepes, azt ott kell hagyni. Mert elobb utobb, ott lesz mas mocsoksag is.

1 kedvelés

Igen, az OTP bank iOS app ra gondoltam, köszönöm a választ.

de amúgy a cikkben leírtak alapján bármi kipróbálható, aztán maximum vissza kell tenni az iOS 15-öt. :wink:

Ma jött ki az új verzió myRaiffeisen-ből. Leírás szerint támogatja a public bétát.

és tényleg, jár érte a piros pont nekik.

A béta iOS 16 ugyanúgy készít napi egyszer biztonsági mentést? Ha megjelenik hivatalosan akkor a menüből fog frissíteni nekem a végleges verzióra vagy úgy kell frissítenem mintha most vissza állnék 15-re, számítógép stb?

miért ne készítene mentést? :slight_smile: minden újabb verzióra magán a készüléken is tudsz frissíteni, számítógép kizárólag a régebbi verzió visszaállításához szükséges.

Az miert van, hogy mostanaban nem hozza ki felugro ablakba az sms-ben kapott kodot az ios?
Kezzel kell beirkaljam…mar ha gyors vagyok es nem tunik el az ertesites. xD