Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

Eredetileg itt jelent meg: Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója? - Szifon.com

Az Apple még be sem jelentette az iOS 16-ot, amire majd nyáron, a WWDC-n kerül sor, mégis már többször is előkerült a kérdés, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan. Ez általában azért kérdés, mert az Apple pontos megjelenési dátumot szokás szerint nem közöl, hanem csak annyit, hogy ősszel, és így ez várhatóan ebben az évben sem…

Nem sietünk. Jöjjön amikor jönnie kell…

Gondolom ez volt a “megelőző csapás” :crazy_face:

1 kedvelés

nem megelőző csapás, már több levelet kaptunk ezzel kapcsolatban, és már pár héttel az iOS 15 megjelenése után felbukkantak erről szóló oldalak.

Akkor már vágom miért is lett ilyen mélyen szájbarágós, hogy utána elég csak egy erre mutató link és aki elolvassa, az tudni fogja , hogy a múlt fényében mikor is jelenik majd meg az IOS1501 is, bár azt nem is éli majd meg, de a kíváncsiaknak fontos az unokáinak az unokái mikor fogják majd meglátni. :crazy_face:

nekem nagyon dukálna, hogy az időpontok mellé tegyem a megelőző keynote események időpontjait is, hogy hány nappal követte azokat az iOS új verzió hivatalossá válása. amúgy szép gyűjtőmunka. :+1:

Végül is még az IOS 16 RC sem jelent meg, lehet csak az fog ma és pár nappal később a hivatalos, ami ugye azonos az RC -vel többnyire.

mégis honnan veszi bárki, hogy ma a hivatalos jelenne meg? szó nem volt ilyenről sehol. és RC sem volt még. ezek alapján annak az esélye, hogy ma megjelenjen a hivatalos, a nullához közelít.

Én is ezt írtam kb, csak közelebbre tippeltem a hivatalost mint lesz talán.