Gyorsabb merülés és melegedés jelentkezhet a watchOS 10.1-re való frissítés után

Eredetileg itt jelent meg: Gyorsabb merülés és melegedés jelentkezhet a watchOS 10.1-re való frissítés után - Szifon.com

A watchOS 10.1 telepítése után a visszajelzések alapján a felhasználók a korábbinál gyorsabb merülést és melegedést tapasztalhatnak az órájuk esetén, és ez még töltődési gondot is eredményezhet. Hogy ennek mi a pontos oka, az egyelőre nem ismert, és az Apple sem nyilatkozott még ezzel kapcsolatban. Az szintén nem segít kinyomozni a pontos okokat, hogy bár…

1 kedvelés

Nekem a telefonom merül gyorsabban de a Tablet is. Telefon: iPhone 13 pro max 256 GB. iPhone 14 256GB. iPad Air M1 64GB. (Minden eszköz gyári állapotban van.)

S6 44mm, 84%-os akkuval:
watchOS 10-re frissítés óta reggel 7-re van, hogy lemerül, pedig v9-nél még 10-15% körül volt ugyanabban az időpontban. 10.1 se nem rontott, se nem javított ezen a 10.0-hoz képest.
Plusz egy csomó olyan újítás van, amit totál nem értek, sőt, zavar is.

Ilyen problémát nem tapasztaltam, de viszont a komplikációkkal probléma van.

nekem is jobban merül az watch SE. Reggel 80%-on szokott lenni, most 72-74.

@andrasss tedd azt, amit a cikk is ír: töröld az óra párosítását, majd párosítsd újból, és hozzátenném, hogy ne állítsd vissza mentésből, hanem legyen új óraként beállítva.

nálam is az ultra 1 már az első 10-re való frissítés óta sokkal jobban merül mint előtte a 9-es verzióval. Sajnálom, hogy ezeket az egyszerű problémákat nem tesztelik le megfelelően az apple-nél úgy hogy erről biztosan kaptak felhasználói visszajelzést is és nekem az ultra akkui 100%-on van még mindig.

köszi! mi veszik el ilyen esetben? mit kell vajon újra beállítanom, ha új óraként veszem fel?

számlapok például.

de ha az óra számlapokat átküldöd magadnak imassige-ben és utána azokat onnan le tudod menteni nem kell sokat szenvedned vele pikk pakk vissza tudod állítani.

Uristen, SW frissites utan egyes eszkozok gyorsabban merulnek mint kozvetlen elotte, ilyen sem volt meg! :slight_smile:

köszi szépen!

Igen, S9 -esem van. A minap jártam úgy, hogy reggelre nem töltött semmit, pedig volt töltőn az éjjel… ismét rátettem, megint semmi. Jelezte, hogy kapcsolódott, de nem indult el maga a töltési folyamat. Újraindítottam, azóta jó…