Ha a watchOS 5.1 telepítése után az óra nem tölt be és csak alma logó látható

Több visszajelzés alapján egyes esetekben a watchOS 5.1 telepítése után, ahogyan azt a cikkünk végén külön meg is említjük, az óra az alma logón ragadhat. Ilyenkor általában hiába próbáljuk meg azt kényszerítetten újraindítani a két gomb együttes nyomva tartásával, az nem oldja meg a problémát.

Ha ez a helyzet, hogy a kényszerített újraindítás ellenére sem tölt be az óra, akkor bizony irány egy hivatalos szervizpartner, mert akkor otthon várhatóan nem lehet mit kezdeni vele:

Azt fontos tudni, hogy hazánkban jelenleg nem tudják szoftverezni az órákat, azokat minden esetben külföldi szervizközpontba kell kiküldjék, így ennek több napos átfutása lehet. A részletekről a kiválasztott szervizpartner tud majd pontosabb információkkal szolgálni.

Közben az Apple már visszahívta a frissítést.

1 kedvelés

Pont az ilyenek miatt nem frissitem azonnal az órám soha… ez már a sokadik.

Btw, ilyenkor azért a szervíz ingyenes ugye? :smiley:

kénytelen ingyenes lenni, mert nem tudod otthon kábelesen restore-olni az órát.

Jo, hát garanciaidőn túl kinéznem belőlük az ellenkezőjét😃

ez a saját hülyeségük, hogy te nem tudod helyettük elvégezni, úgyhogy muszáj megoldaniuk, pláne hogy egy szoftverfrissítés vágta tönkre, aminek ilyet nem szabadna tennie. mondjuk ettől még itthon ez szívás, mert az APR-eknek nincs jogosultságuk megcsinálni, és ki kell küldeniük külföldre.

Persze, ez egyértelmű.

nekem 5.0.1 van fent és azt mondja hogy naprakész az óra. Pedig tegnap küldött egy üzenetet hogy letöltötte az 5.1-et rámentem megjelent egy pillanatra majd eltünt. A fejlesztői központban semmi infót nem látok arról hogy ezt most visszavonta volna az  kicsit gázul megy megint a kommunikáció sok a hiba megint és a termékek meg egyre drágábbak. Benne vagyok a full  ökoszisztémába gép telefon óra tablet és nem látom miként lehetne más irányba menni úgy érzem ezt kihasználva szop…nak minket de rendesen.

Egyre komolyabb hibákat tudnak prdukalni miden frissítés alkalmával. Csak halkan kérdezem meg, hogy akiknek ezeket le kellene tesztelni azok mit csinálnak?

ez nem egyre komolyabb, ez pont ugyanaz, ami egyszer már előfordult korábban. nyilván ettől még nem kellene előfordulnia, főleg hogy egyszer már belefutottak, de az sem derült ki eddig, hogy mégis mi okozza ezt, legalábbis nem kötötték a nyilvánosság orrára, pedig jó lenne tudni.