Ha Steve Jobs-on múlott volna, mindenkinek lehetne Apple Cardja

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/08/15/ha-steve-jobs-on-mulott-volna-mindenkinek-lehetne-apple-cardja/

Az Egyesült Államokban már igényelhető az Apple saját hitelkártyája, az Apple Card. Sokan úgy vélik, hogy ez egy olyan termék, ami soha nem jöhetett volna ki, ha még élne Steve Jobs. Az igazság azonban az, hogy valójában ő is többször elgondolkodott azon, hogy az Apple készíthetne hitelkártyát. Végül az adósok besorolása miatt vétózta meg az ügyet. Nézzük…

ha belegondolsz, az általad linkelt cikkben az az indoklás, hogy “a rajtol ige jelentése önmagában is az, hogy elindul, nekiindul” kicsit vicces, mert az indul esetén ugyanúgy igekötőket tesz elé, miközben az indul önmagában is azt jelenti, hogy valahonnan mozdul az adott dolog egy másik irányba.

Igen,már használom is: :slight_smile: De azért vannak jobb kondiciokkal rendelkező kártyák.

Nekem is van, a kaját ezzel fizetem, de az amazonon az amazon prime kártyát, repjegy vásárláshoz a légitársaság hitelkártyáját stb.
Az apple és a GS ugyanazt teszi mint a többi kártyatársaság, ha rosz a credit ratingeg alacson a hitelkereted (pl. 1000-2000$) és magas a kamatod.