Halide: az iPhone 8 kamerája került az új iPhone SE-be, gépi tanulással

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/29/halide-az-iphone-8-kameraja-kerult-az-uj-iphone-se-be-gepi-tanulassal/

Több forrás is megerősítette, hogy az új iPhone SE-be az iPhone 8 kamerája került, és nem egy újabb modul. (Kutyákon is működik egy kis segítséggel a portré mód) Ennek ellenére a telefon képes portré módú képek készítésére, amit az iPhone 8 még nem tudott. A Halide alkalmazás fejlesztői utánajártak, hogy szerintük mi történhetett. Már az…

Jobb lett volna ha az iphone 8 -as belseje kerult volna 1-1be avval a tudassal a kicsi iphone se hazba, ami nem fert volna bele az meg nem is kellett volna! Csak maradt volna nem kompakt kis mobil!

ennek sok értelme lett :+1:

El kell fogadni, hogy az a nevetséges mért már a múlté! Amit az Apple okkal nem támogat már… Nagyon jól döntött, hogy nincs az a vicc méret… Nem kell foggal körömmel ragaszkodni hozzá! Hanem örülni, hogy van!! Ha az emberek sírás és nyavalygás helyett inkább mindig a pozitív oldalát néznék a dolgoknak, akkor minden sokkal jobb lenne… :+1::+1: Meg kéne próbálni elfogadni és kipróbálni majd utána véleményt alkotni!

Az utolsó bekezdés nem igaz. A Halide alkalmazásban SE-n nem működik a portré mód még emberen sem, mert nem jelenik meg a portré gomb. A legújabb frissítés leírásában szerepel, hogy támogatja az SE-t, pedig nem. Ha nincs portré gomb, nincs portré mód sem.

mivel a másik cikk alatt tettél be egy üres képet is, így a kérdés most ugyanaz, mint ott: mi van, ha nem üres képpel próbálod? tehát ha van rajta valami téma is az üres háttér előtt? elvégre gépi tanulást használ, egy üres képen meg nincs mit felismerjen.

A gomb akkor sem jelenik meg. Az Apple eredeti appja esetén is üres a kép, mégis ott a portré mód beállítási lehetőség.
Egyébként próbáltam úgy is, hogy arc volt a képen, akkor sem volt gomb, és gomb híján portré mód sem. Arról személyiségi jogok miatt nincs kép.