Hamarosan érkezik a Spotify Apple Watch-ra

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/11/11/hamarosan-erkezik-a-spotify-apple-watch-ra/

A héten óriási örömhír érte az Apple Watch felhasználókat: hamarosan érkezik a Spotify az okosórára. Ez egy olyan hír, amire minden Apple Watch és Spotify felhasználó már az óra megjelenése óta vár, de eddig csak pletykákat hallhattunk erről. Mi viszont már béta állapotában ki is próbálhattuk az alkalmazást. A cupertinói cég érthető okokból a saját…

Lehet, hogy nem voltam elég türelmes, alapos, de a Spotify-ban az idegesített, hogy ha kiválasztottam egy előadót, nem volt arra lehetőség, hogy listázza a legismertebb, vagy a leghallgatottabb dalait! Ez a Music-ban benne van.

Apple TV megjelenésről lehet tudni valamit?
Oké airplay, de jó lenne ha különálló is volna!
A cikkhez, rég vártam már.
Apple Music-ot szerettem, de Androidon szörnyű, valamikor megse nyitja az appot ha betölt akkor a zenét nem játsza le. Ritka volt az amikor működött. Alma mellet egykét flangship Android is megfordult a kezemben kíváncsiságból, akkor döntöttem hogy Spotify az ami nekem kell. Meg az ajánlott zenék is jobbak mint Apple Music pedig ott emberek dolgoznak a válogatáson nem úgy mint a Spotify hogy algoritmus.

Nálam egyértelműen ez dönti el, hogy mire fizessek elő. Régen Spotify-t hallgattam és egyértelműen jobban is tetszik, mint az AM, de az óra miatt váltottam.
Igaz az AM sem olyan rossz már, mint az elején, de amint jön a használható offline lehetőség az órára, azonnal megyek vissza.

Nevetséges hogy a Spotify csak most jut el ide, és hogy TV-re sincs appja még. Az AM ajánló nekem sem jön be annyira — hozzátenném.

Én épp most vagyok a váltás elején. Kíváncsi vagyok, hogy milyen az Apple Music. Eddig Spotifyt használtam 4 évig. De ez az új alkalmazás folyton lefagy. Egyszer csak meg áll a zene és addig nem tudok semmit csinálni, míg újra nem indítom. Régen volt egy running funkció benne, amit használtam is, és nagyon tetszett. Nem értem miért kellett kivenni belőle. Egy teszt kört futtatok az Apple Music-kal, és majd meglátjuk.

Spotify felhaszáló vagyok és imádom is, de már a határán voltam AM cserére az offline zenehallgatás miatt.
Ne kelljen futáshoz magammal vinni a telefont, végülis ez lenne egy célja egy sportórának szerintem.
Így még várok egy pici időt, de ha kijön offline hallgatás funkció nélkül, akkor azonnal cserélek. Nevetséges lenne, igazából semmi hasznát nem látnám nélküle.

Most mar beruhaztam en is egy watch-ra, de ugy latom h ez a spotify-os szinkronizacios dolog meg mindig le van maradva. :man_shrugging:t4: valami hir esetleg rola?

Egyelőre semmi sajnos. @Hori42 kollégánk bétázik, de szerintem ő sem kapott még ilyen buildet.

Hat ez eleg nagy kar. Akkor muszaj lesz AM-re is elofizetni. Koszonom azert. :v:t4:

1 kedvelés