Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air

Eredetileg itt jelent meg: Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air - Szifon.com

Nemrég Mark Gurman, a Bloomberg újságírója elejtett néhány pletykát, melyek szerint az Apple márciusban vagy áprilisban egy virtuális esemény keretein belül bemutatja az iPhone SE 3-at. Emellett olaj a tűzre a francia Consomac blog új bejegyzése, melyből kiderül, hogy az Apple több új iPhone és iPad modell kiadására készül. Gurman így írt a „Power On”…

Új Air?! Egy éve vettem :thinking: A14 proci van benne. Hova új? Minek? Mi lesz benne? Lidar? Több kamera? Akkor a Próban mi lesz az extra?

Szerintem az Apple direkt csinálja a hülyeségeket. A 12mini-t kiadta a második SE modell bemutatása után fél évvel, persze nem fogyott ahogy azt “várták”. Most ahogy kinéz leállítja a mini-t az idén erre kiad egy olyan SE-t ami meg Noé idejéből való házban lesz? MI VAN? Nem kellene annyit szívniuk, hogy ennyire szét legyenek csúszva! Szvsz.

De ha tepsi meretu lesz az SE3 , akkor nem tudom minek. Tepsi modellek vannak amennyit csak akarsz… Vagy akkor maradjon a mini meret is!

En arra tippelnek, hogy a 12 / 13 mini meretek kivezetese utan, a kovetkezo generacios SE mar azok hazat fogja megkapni. Az rendben lenne nagyon.

Igen ez a változat jó lenne, persze a kijelző és a FID is maradna a 13 mini-é ás kapna friss hardvert, de ez a lehetőség gondolom csak majd 23-ban lesz aktuális. Sajnos!