Használtan vett iPad zárolva

Használt iPad Mini4-et vettem (számla, vételi bizonylat az eredeti vevőtől megvannak), lepucolva, gyakorlatilag alap állapotban. Bejelentkezéskor és aktiváláskor nem választottam jelkódot, mert minden eszközömet touch ID-vel nyitom. Amikor az Apple fiókhoz, illetve az iCloudhoz értem, a rendszer nem engedett tovább, kért valamilyen jelkódot (nem a kettős azonosításos cucc, azt ismerem). Mivel nem tudtam, próbálkoztam, felhívtam a tulajt, neki sem volt jelkód beállítva, próbáltam számítógépen az iCloudot beállítani (ott látszott a készülék btw). Most zárolt mindent, touch-ra sem nyílik meg, jelkódot kér. Mit tegyek? (Közben írtam a Supportnak, hogy oldják fel a zárat - le se szarnak)

Nem az iClud Keychain keri a jelkodot (ha igen, akkor ezt a jelkodot te attad meg korabban, ezzel vannak titkositva a jelszavaid)? Mit ir ki pontosan a gep, amikor ezt keri? Hogy nezett ki az iPad, amikor megvetted? Mar aktivalva volt es az ikonokat lattad? Vagy a Hello/Welcome/Wilkonmen szovegek jottek szembe?

a Touch ID-hoz jelkódot is meg kell adnod, másképp nem tudnád feloldani a zárolást, ha az ujjlenyomatodat esetleg nem fogadná el, vagy nem tudná beolvasni. (a Touch ID által ismert ujjlenyomatok adatait mindig csak az adott készülék tárolja, és hozzáadni őket is azon a készüléken kell, ezek nem szinkronizálódnak az egyes készülékeid között.)

ugyanígy az iCloud Kulcskarika bekapcsolásakor kéri a készülék a másik eszközöd jelkódját, mert a jelszavaidat azzal titkosította. tehát valószínűleg ezt a kódot kérte, de látatlanban ez csak tipp, tudni kéne, mit írt pontosan.

az aktiválási zár teljesen más, ott már az eleje felé kéri azt az Apple ID-t és jelszót, amivel zárolva lett. ha nem ezt kérte (és a leírtak alapján nem ezt kérte), akkor az nem az aktiválási zár, és az Apple Támogatás sem fog tudni csinálni vele semmit.

azok alapján, amit írtál, szerintem most beállítottál rajta valami jelkódot, amit nem tudsz, mert nem figyeltél oda, mit kér, és össze-vissza próbálkoztál. ebben az esetben az alábbi cikkben leírtakat tudod tenni:

Tedd amit Jadeye írt mert a jelkódra az az orvosság, haverom hasonlóan járt és neki is csak ez segített, iTunes és visszaállítás.