Hello Szifon.com 3.0 – már látható a béta oldal!

Sziasztok!

A Szifon.com-ot jóformán 16. éve csináljuk, és ezalatt eddig egyszer esett át nagyobb változáson maga az oldal, és kétszer frissült az alkalmazásunk. Legutóbb majdnem 9 éve frissült a design, de évről-évre adtunk hozzá az oldalhoz különböző funkciókat.

A mostani, 3.0-s frissítés merőben megváltoztatja a Szifon.com kinézetét – jelenleg egy béta designról van szó, amit hamarosan aktiválni is fogunk. Ahogy látjátok, sokkal több cikket jelenít meg a főoldalon, és jóval szebb hirdetési formákkal is találkozhattok, valamint elindítjuk majd a rövid híreket is, amolyan Instagram Story, YouTube Shorts mintára.

A béta oldal a https://beta.szifon.com oldalon érhető el, jelenleg még a sebességen is dolgozunk és persze kinézeten is, de ha minden rendben lesz, akkor naponkon belül majd ezzel találkozhattok.

A szokásos, blog szerű kinézet megmaradt, de elé kerültek a rövid hírek, illetve még több cikket tudok megjeleníteni a főoldalon, tehát egy-egy fontosabb hír, információ jóval több ideig látható majd a főoldalon.

Remélem tetszeni fog a design, természetesen folyamatosan “reszelünk” még rajta, de a cél, hogy senki ne maradjon le semmiről, és a fontosabb hírek tovább legyenek a főoldalon.

Jelenleg a tartalom is kvázi “demó”: január 19-nél újabb cikkek nincsenek fent rajta.

Ehelyett is az lesz majd? Vagy ez marad ilyen fórum jelleggel?

a qa.szifon.com az marad.