Hi, Speed. – iPhone 12 esemény október 13-án, online!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/06/hi-speed-iphone-12-esemeny-oktober-13-an-online/

Az Apple ma meghívót küldött ki egy október 13-i eseményre, ami a WWDC-hez hasonlóan szintén csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt. A menetrend szerint 13-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez 19…

Remélem MacBook is lesz:)

@expa szerintem már mindenki tudja, annyiszor leírtad.

3 kedvelés

Na nekem is csak a 12 mini miatt lesz fontos és remélem nem vékonyítják el használhatatlanra, ha már végre megint sima lesz az oldala és nem gömbölyített.

gondolom ez megint az a hiba, amikor Facebook appban nyitod meg a cikket. ha az, mi nem tudunk mit csinálni vele, ez a Facebook app beépített böngészőjének a hülyesége. nyisd meg a cikket Safariban.

1 kedvelés

Istenem, de utálom a facebook és messenger böngészőjét. Mondjuk a facebook a safarin keresztül még reklámmentessé is tehető, de a messengert, azt nem tudom megkerüni. :frowning:

bármelyik esetben van opciód átugrani a Safariba, kell rá adjon opciót mind a Facebook, mind a Messenger.

Ja bocs, akkor nagyon várom az új iPhone-t, hiszen honnan is tudhatnátok, sose kérdeztétek még meg az olvasóitokat:D

1 kedvelés

@Bob ez a hozzászólásom nem neked, hanem expa kollégának szólt, aki minden egyes alkalommal leírja, hogy ő mennyire nagyon izgul meg akármi, azaz mennyire nagyon nem érdekli. csak közben a kolléga törölte a hozzászólását.

1 kedvelés