Hívás előzmények eltűntek


#1

Hali,
Ma reggel vettem észre, hogy a telómból - konkrétan egy szám kivételével - teljesen eltűntek a híváselőzmények. Mivel nem töröltem ki egy számot sem így értetlenül állok a dolog előtt? Valaki találkozott már hasonlóval? Vagy iOS bug?..


#2

ennyi információból nem derül ki semmi. például béta van esetleg rajta? mert akkor az lehet a béta miatt. van más készüléked, amin ugyanezzel az Apple ID-val vagy belépve az iCloudba? elképzelhető, hogy az egyiken törölted a híváslista elemeit? mert akkor az a másikon is törlődhetett.


#3

Nincs beta profil. Ezzel az ID-val csak MacOs-en csatlakozok, de onnan sem töröltem még csak hasonlót sem. Ezért nem értem.


#4

@raddle
Lehet, hogy tudom a választ. Ha valakit többször hívsz pl 50-60 akkor szokott a többi törlődni, de ha törlöd aazt a számot akit sokszor hívsz akkor visszajön minden. Remélhetőleg


#5

Ez nem rossz észrevétel, mert valóban vannak olyanok akiket gyakran hívok. Míg másokat évente kétszer…kb. Lehet ez lesz az.

(Viszont kitöröltem azt a számot ami bent maradt, és nem jöttek vissza…:frowning: )


#6

Szép napot. Nekem ugyanezt csinálta a készülékem, más egyéb nyűggel együtt. Vissza szolgáltatóhoz, majd csere. Amúgy a kártya áthelyezve Androidos készülékbe és lám ott látszott minden szám és névlista.