Hivatalos: “California Streaming” iPhone 13 esemény szeptember 14-én!

Eredetileg itt jelent meg: Hivatalos: “California Streaming” iPhone 13 esemény szeptember 14-én! - Szifon.com

Ahogyan az már pár napja kiszivárgott, a következő eseményt az Apple szeptember 14-én fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt. A menetrend szerint szeptember 14-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple…

Airpods 3 instant get.

Számomra az új Apple Watch :smiley:

1 kedvelés

Nálam is rajta volt a listán de cukorbetegként nagyon vártam a cukormérő funkciót és az mivel hogy nem jön ezért a jó kis :watch: ötösömmel húzom tovább…

Nekem a véroxigén mérés is csalódás volt. Az itthoni filléres mérőm gyorsan és pontosan mér, az AW viszont nagyon össze-vissza. Nem is használom.

1 kedvelés

Ha nem dobbantanak valami nagyot idén - és úgytűnik nem - akkor idén se fogom cserélni a 11Pro-t.
Egyszerűen túl jó lett a 11-es széria.

Airpods pro mellett az airpods 3 a leak-elt képek alapján búcsús 2 pálcás.
Marad az APP agybadugós

Az a baj, hogy én pontosan ugyanígy érzek az iPhone X telefonommal. Nézem asszony 12 Pro-ját és nem érzem, hogy cserélnem kéne.

jaj ne most mi lesz…

Hát őszintén én már 2 éve is váltottam az X-et mert lassú volt nekem. Valahogy nem volt az a pörgős telefon mint az elején és engem már zavart. Most szokásosan iPhone 13 Pro-ra váltok iPhone 11 Pro-ról, amit egyébként nagyon szeretek, önmagában nem kéne váltanom, de kiesek a garanciából és egyébként is 2 éves Telekomos részletre veszem. Egyben én sem fizetném ki az fix.

AirPods annyira nem izgat. Jó a Pro.

Viszont nekem még Series 4-em van, így most tuti váltok órát is. :slight_smile: Főleg új design miatt érdekel. Új órafelületek minden.

Igen, de nekem a pro nem jó. Nem akarok gumisat. Sem zajcsökkentőset. Abból van Bose. Az meg agyonveri minden terén. Nekem sima műanyag kell.

hát, mivel pár évet lehúztam droidon és jövök vissza, ezért nekem a 13 újítás nélkül is várós :smiley: lesz 120hz, az egyenlő azzal, hogy nagyobb legyen a telep, különben fél nap alatt lemerül az egész. Nekem jó a 60hz is, azonnal veszem is le és lesz egy tökös üzemidőm. Az lenne csodálatos, ha 60hz-re állítva is adaptív lenne, ergo nem csinálok semmit, levenné 1hz-re.

Első genes órám volt anno, meg is váltam tőle, akkor még nem volt annyira jó, így a watch 7 is várós, az kevésbé, hogy vélhetőleg nem fog hamar a polcokra kerülni, pedig életemben először előrendelek mindent kb, aztán 5 évig le sem váltok semmit.

M1x sem érdekel már, sanszos, hogy m2 alig lesz erősebb, lehet m1 meg is marad mellette, m1x meg rendes konfigban drágább lesz, mint anno az inteles társa, ergo a sima m1 nekem bőven elég lightos melóra, Ps és Lr röhögve elmegy rajta, nekem több nem kell.

Olyan rég volt iphone telefonom, hogy rohadtul várom már, hogy megint a kezemben legyen egy :smiley:

1 kedvelés

Én 12Pro Max-ról váltok 13 Max-ra, ezt meg asszonykának odaadom :smiley:

1 kedvelés

Én meg a 6S-emmel érzek ugyanígy. :slight_smile:
Semmilyen késztetést nem érzek a cserére, ráadásul én szeretném megtartani az ujjlenyomat-érzékelést, ami idén is kimarad.

Dettó (régi) SE- vel.
A 12 minit vártam, de végül elodáztam a 13- ig. Remélem lesz ebből is mini. Pár nap, és kiderül.

Én a 6S-emet cseréltem annó a X-re. Jóval nagyobb, OLED kijelző, ez nekem már elég volt a váltáshoz. Viszont azóta szinte semmi nem változott. Nem fotózok telefonnal így a kamera fejlesztés nem hoz lázba, basic felhasználó vagyok tehát a sebesség sem, és a kijelző sem fejlődött annyit, hogy cseréljek. A X egy mai napig tökéletesen használható telefon, semmilyen kompromisszumot nem érzek.