Eredetileg itt jelent meg: Hosszú várakozás után itt az új Mac mini M2 és M2 Pro chipekkel - Szifon.com
2020 novemberében a Mac mini kapta meg először az M1 chipet, így bőven itt volt már az ideje, hogy az Apple frissítse a gépet. És ez aztán frissítés lett a javából! A masina M2 és M2 Pro chippel is választható, ráadásul az Egyesült Államokban csökkent is az ára. Nézzük meg az újításokat! Külsőre a Mac…
“Neked hogy tetszik az M2-es Mac mini?”
Nem tetszik.
Ebből egy értelmes konfiguráció 1.200.000 Ft.
Köszi, nem kérjük…
Igen…
magam is úgy gondolom hogy a plusz dolgok darabonkénti 100000Ft-os plusz költsége kicsit sok.
Ha nem így lenne, érdekes lehetne.
a plusz dolgok teljesen más gyártású processzort igényelnek minden esetben, mert ugye a RAM is a processzorba van integrálva, ami így a különbözőségek miatt drágítja a folyamatot.
Az eddig is ennyi volt sajnos az áremelés óta, de előtte sem volt olcsó, ha jól emlékszem 80.000 Ft-onként lehetett felfele ugrálni.
Én erre vártam több mint 2 évet és inkább azon vacillálok, hogy megéri e a Pro azt a +150.000 Ft-os felárat?!
Nekem inkább a Studio Display 760.000 Ft-os ára sok
Ha valaki tud elfogadtható szintű 27"-os kijelzőt 4K felbontással, kérem ne tartsa magában!
A HomePod visszatér
Épp most néztem én is az apple.com-on
Szegény Mac mini. Egyszer besorolják alsó kategóriába egyszer meg föl uppolják. De én így szeretem. Mindig megveszem. Már lassan egy éves lesz az M1 amit használók nem érzem a váltás szükségességét.
Amúgy Dani kollégával mindig arra jutunk az M1 továbbra is megfelel nekünk
Amióta megvan az M1-s minim, nem nézegetem, hogy mit kellene bővíteni mit kellene venni, megy mint állat. Pedig alapkiépítésű!