Eredetileg itt jelent meg: Hosszútávú teszten a MATE BIKE X elektromos bicikli - Szifon.com
Nem először írunk itt az oldalon a MATE BIKE elektromos bringákról, közel 1 éve kipróbáltuk már őket egy túra során, de kíváncsi voltam, hogy mégis mennyire integrálható a hétköznapokba egy elektromos bringa és mennyire kényelmes a használata hosszútávon. A MATE BIKE-ról pár szóban összefoglalva azt kell tudni, hogy egy brutálisan erős elektromos bringát kapunk egyedi…
750W, akkor ehhez már segédmotor kerékpáros vezetői engedély illetve felelősségbizosítás is kell, vagy nem?
Kellene
lehet hogy öreg vagyok de nekem az összes ilyen bicajra a camping ugrik be :). szóval nekem dizájnban nincs nagyon fölül, főleg ezekkel bumfordi kerekekkel.
Ja, nem azért, csak érdekelt Annyira nem vagyok tisztában otthoni szabályokkal.
Tisztában vagy
Pedig amúgy azok hasznosak, egyszer pont a kerekek miatt nem estem el, végül a padkára felvitt és emiatt nem estem előre. Eddig csak tetszett hogy ilyen kerekei vannak. Amúgy elsőre hogy utáltam a design-t de aztán beláttam ennek így van értelme. 750W-nál kell.
ebben igazad van, praktikusnak biztosan praktikus. Egy ilyen helyzetem nekem is volt, majdnem eldőltem de felmenni nem akartam volna a padkára mert akkor biztosan elesek…