Hosszútávú teszten a MATE BIKE X elektromos bicikli

Eredetileg itt jelent meg: Hosszútávú teszten a MATE BIKE X elektromos bicikli - Szifon.com

Nem először írunk itt az oldalon a MATE BIKE elektromos bringákról, közel 1 éve kipróbáltuk már őket egy túra során, de kíváncsi voltam, hogy mégis mennyire integrálható a hétköznapokba egy elektromos bringa és mennyire kényelmes a használata hosszútávon. A MATE BIKE-ról pár szóban összefoglalva azt kell tudni, hogy egy brutálisan erős elektromos bringát kapunk egyedi…

750W, akkor ehhez már segédmotor kerékpáros vezetői engedély illetve felelősségbizosítás is kell, vagy nem?

Kellene :slight_smile:

lehet hogy öreg vagyok de nekem az összes ilyen bicajra a camping ugrik be :). szóval nekem dizájnban nincs nagyon fölül, főleg ezekkel bumfordi kerekekkel.

1 kedvelés

Ja, nem azért, csak érdekelt :slightly_smiling_face: Annyira nem vagyok tisztában otthoni szabályokkal.:slightly_smiling_face:

Tisztában vagy :smiley:

Pedig amúgy azok hasznosak, egyszer pont a kerekek miatt nem estem el, végül a padkára felvitt és emiatt nem estem előre. :slight_smile: Eddig csak tetszett hogy ilyen kerekei vannak. Amúgy elsőre hogy utáltam a design-t de aztán beláttam ennek így van értelme. 750W-nál kell.

ebben igazad van, praktikusnak biztosan praktikus. Egy ilyen helyzetem nekem is volt, majdnem eldőltem de felmenni nem akartam volna a padkára mert akkor biztosan elesek…