Hozzászólásokról értesítő emailek: válasz a topicban és értesítések kikapcsolása

Fontos közlemény

A közösségi oldal képes az egyes hozzászólásokról emailben is értesítést küldeni nektek, ha azt beállítottátok. Ha tehát ilyen értesítő emailt kaptok, akkor azt a rendszer küldte ki, és ha válaszoltok rá, akkor az a blog címére fog beérkezni, és NEM az adott topicban hozzászólásként.

Itt hibáztunk abban, hogy nem noreply címről küldjük ki az értesítéseket, amikre így lehet válaszolni. Ezt meg fogjuk oldani, de eddig ebből nem volt probléma, mert mindenki számára, aki ilyen értesítést beállított, értelemszerűen világos volt, hogy ezeket a közösségi oldal motorja küldi ki – ha beállította valaki.

Be fogjuk állítani, hogy az ilyen értesítések a levél legtetején teljesen egyértelműen jelezzék, hogy azok a rendszer által automatikusan, a felhasználó beállításai miatt kiküldött levelek.

Azt is fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nyilvánvalóan egyetlen hozzászóló sem tud hozzáférni más hozzászólók email címéhez, és így közvetlenül emailt küldeni nekik, ezt a rendszer nem teszi lehetővé. A közvetlen üzenetküldésre csak az oldalon BELÜL van lehetőség, de ez a másik személy felhasználónevén kívül semmilyen egyéb adatot nem ad a küldő félnek! Tehát a hozzászólásokról értesítő emaileket sem az adott hozzászóló küldi ki nektek, hanem a rendszer.

Amennyiben valaki nem kíván további email értesítéseket kapni az adott topic hozzászólásairól, akkor az az ilyen értesítések alján található leiratkozás linkre kattintva ezt kikapcsolhatja:

Az előbbi, angol nyelvű szöveget is le fogjuk fordítani magyarra, hogy azoknak se legyen kérdés mindez, akiknek gondjuk akad az angollal.

Megértéseteket köszönjük!

Ez komoly? Akkor ahogyan az várható volt, teljesen ledőlt a már régóta alacsony kerítés is. :crazy_face:
Van baj ahogy látom. :slightly_smiling_face:

Nevetősen indult ezzel a mai reggel. :joy: Nem hittem volna, hogy ilyesmit meg kell magyarázni valakik miatt. :smiley:

@gunar @vkleszken igazából mások okulása szempontjából legszívesebben közzétenném a fenti posztot szükségessé tevő illetővel folytatott, teljes levelezést (nyilván az illető neve nélkül), de még az általa használt hangnem ellenére is vagyunk annyira korrektek vele szemben, hogy ezt nem tesszük meg, bármennyire is tanulságos. persze az is lehet, hogy csak egy rossz pillanatában sikerült az illetőnek belefutni a fentiekbe, és emiatt reagálta le rosszul az egészet, de ez akkor sem teljesen mentség. én sajnálom, mert a pár másik hozzászólóval folytatott vitája miatti nézeteltérés okozta félreértés mellékhatásaként alakult ki ez a helyzet.

Nem tudom mennyire komoly vita, dehát létezik a fórumetikett ugyebár. Legyen az embernek bármilyen kedve is, nyilvános fórumon viselkedjünk civilizáltan. Vagy ha olyan kedvünk van, akkor ne írjunk ilyen helyre amíg helyre nem áll a lelki békénk. :woman_shrugging: