Sziasztok!
Nem ehhez a témához kapcsolódik, de gondoltam a legutolsó cikknél kérek segítséget.
Új telefonom lett és felkerült rá ismét az összes kép, amiket régebben az előző telefonomról elkezdtem selejtezni, mert azon már nem volt hely és így nagyon sokat kitöröltem. Sajnos most vettem észre, hogy az új telefonom megint ott van az összes kép, úgyhogy kezdhetem előről az egészet… most is töröltem róla csomót, és az icloud fényképek között a töröltek is fent maradtak, pedig be volt kapcsolva a szinkronizálás (teli az 50 giga iCloud azért kellene ott is a tisztogatás). Gondoltam arra, hogy mivel nem wifi alatt töröltem őket, ezért maradhattak fent… később nem kéne törlődniük? Mert azt olvastam, hogy ha megy a szinkronizálás és ha törlöm a telefonról (vagy fordítva) akkor onnan is törlődnek… most kikapcsoltam a szinkronizálást és mikor vissza akartam kapcsolni már nem lehetett, mert hogy 1 giga szabad hely van az iCloud-ban, nekem meg 50 giga képem van. Miért akarja azokat is újból szinkronizálni, amik már fent vannak?
Igazából az a kérdésem, hogy ha az iCloud fotókban a telefonon rámegyek a tárhely kezelésre, majd ott a “Kikapcsolás és fotók törlése” funkcióra akkor ugye csak az iCloudból törli a képeket és a telefonon megmaradnak? Mert így arra jutottam, hogy akkor átnézem az összes képet a telefonon, kitörlök mindent, ami nem kell, és akkor utána tölteném vissza őket az iCloud-ba, utána már akkor engedné őket szinkronizálni is. Bocsánat, ha sok hülyeséget hordtam össze…
Előre is köszönöm a segítséget.