Idén is Black Friday az iKiegészítőknél

Eredetileg itt jelent meg: Idén is Black Friday az iKiegészítőknél - Szifon.com

Eljött hát a Black Friday, mindenki erre vár már egy éve. Nálunk viszont nincs csalás, nincs ámítás, nincsenek előzetesen feltornázott árak, amiket aztán a normális árra leviszünk, és ettől úgy tűnik, mintha óriási kedvezménnyel adnánk a terméket. Nálunk nincs elő-Black Friday vagy Blue/Grey Friday, és mi nem is a magyar szokások szerint teljesen fura, akár…

Kár, hogy a Hoco CA90 Magsafe autós töltőnek fix a vezetéke. És ha nem akarom tölteni a telót akkor is ott lóg a kábel? Elég fura.
Type-C csatlakozó is elég fura hiszen a 12V-os szivargyújtó töltők 99%-a sima USB-s.

Az USB-C nyilván azért van mert gyorsabban tudod adott esetben tölteni a készüléket, akár ugye 50% 30 perc alatt.

Szerintem azert USB-C, mert hivatalosan van rajta az USB. Marmint, evek ota csak 1 fajta USB csatlakozo letezik a szabvanyban, az pedig a ‘C’ tipusu csatlakozo. Ha hivatalosan akarod a termekeden az USB logot megjeleniteni es a termeked friss fejlesztesu, akkor nem tehetsz ra szabvanytalan csatlakozot. Szerintem ugyonezen dolgok allnak amogott is, hogy az Apple ‘C’ tipusu csatlakozora cserelte a friss kiadasu eszokzei mellett a toltokabel csatlakozojat.

Ok, akkor kell venni hozzá egy átalakítót. Ettől még gáz, hogy a kábelt nem lehet eltávolítani róla.

Azért az új autók túlnyomó többségben már usb-c csatlakozóval jönnek ki. :slightly_smiling_face:

és csak az új autók tulaja vásárolhat ilyen kiegészítőt? Ezt most nem értem…

Pont itt reklámozzák nagy kedvezménnyel a PLATINET autós töltőt ami ezzel kapásból nem is használható.

Igen, pontosan vagy usb-c szivargyújtó töltővel rendelkezők, másképp nem sok értelmét látom. Ha meg nem rendelkezek egyikkel se akkor olyan töltőt kell venni ami passzol, én is ezért vettem ESR Magsafe töltőt ami usb-a —> usb-c kábeles és “csak” tartónak is használhatom mert még a kábelt is kihúzhatom. :wink:

Egy ApplePay-es fizetés milyen jó lenne az oldalon, de gondolom nem tamogatják a bankok…

Azt eleg az oldalnak implementalnia egyebkent, tehat nem kell megvarni, amig a hasznalt banki aggregator ezt megcsinalja.

Akkor csak egy ziccer kihagyva…

@Czo @Bob azért ez nem két kattintás, ha annyi lenne, már mindenütt lenne.

Azért ez nem tegnap jelent meg:)

Itt az a baj, hogy maga a bank nem implentálja a fizetési megoldásához. Tehát, ha mondjuk XY banknak a kártyás fizetését használják és az nem Apple Pay kompatibilis, és ez nem = a magánszemély bankkártya támogatással, akkor maga a cég nem tud mit tenni. Pl ha Stripe-ot raknának be akkor simán menne az oldalon az Apple Pay. Viszont 1%-os kártyás költség lenne számukra. Szóval ez inkább bank függő.

Kell egy ceges Apple developer account, meg kodolni egy keveset, majd az egeszet jovahagyatni az Appleval es maris mehet elesbe a dolog. Pont az a jo az ApplePay-ben, hogy magadnak meg tudod csinalni, mindenfele banki es egyeb dolog nelkul, pont ugy, ahogyan egy PayPalt is magadnak rakod be. Persze, lehet varni az aggregatorra is.