Igazságügyi elemzéssel oldódott meg az Apple I számítógép kézírásos sorszámának rejtélye

Eredetileg itt jelent meg: Igazságügyi elemzéssel oldódott meg az Apple I számítógép kézírásos sorszámának rejtélye - Szifon.com

Az Apple rajongók, illetve a cég történetét figyelemmel kísérők már minden bizonnyal hallottak a fennmaradt Apple I számítógépek alaplapján látható kézírásos sorszám rejtélyéről. Steve Jobs és Steve Wozniak, az Apple alapítóinak régebbi elmondása szerint nem tőlük származott az említett sorszám. Daniel Kottke, aki annak idején összeszerelt és tesztelt néhány alaplapot, szintén cáfolta, hogy ő írta…

Végre!

Akkor most már sok várakozás után licitálhatsz egy ilyen gépre nem ? :grinning: :smiley: :grinning: Hiszen maga a GURU írta rá a számokat és ezt gondolom valami hivatalos igazolással is ellátják ezután, hogy hiteles legyen. :crazy_face:
Lesz ám tülekedés! :scream: :scream: :scream:

ha eladásra kerül, akkor lesz tülekedés, ahogy minden hasonló esetben van, mert alig maradt működő darab belőlük. az meg csak plusz, hogy Steve Jobs kézírása is rajta van.

de ez bármi más esetben is ugyanígy van, teljesen mindegy, miről van szó. ha az emberek bármi okból fontosnak értékelnek valamit, akkor annak az ára felmegy.

Tisztában vagyok vele, hogy egy kolbászt is el lehetne adni gyémánt árban, ha Steve beleharapott valaha és ez bizonyított. Így van ez más híresekkel is párral, csak ironizáltam róla az előbb, de igen a pénzesek és a nem azok is képesek "bármit " megadni egy tárgyért a kedvencüktől. :slightly_smiling_face: