Így használd a Safari weboldal nagyítási és kicsinyítési lehetőségeit Mac-en!

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/04/10/igy-hasznald-a-safari-weboldal-nagyitasi-es-kicsinyitesi-lehetosegeit-mac-en/

Sokszor esünk abba a szituációba, amikor egy webhely tartalma olyan kicsi, hogy szükséges a nagyítás ahhoz, hogy el tudjuk olvasni kényelmesen a szöveget. De olyan is biztos előfordult már többekkel is, hogy túlságosan nagy méretű volt a weboldal tartalma. A Safariban többféleképpen zoomolhatunk, erről ír az iDownloadBlog egyik cikke. Több lehetőség is van a webhelyek…

0 Likes

#2

Jesszus, tarts lenyomva, kattins ide meg oda, közben még lépj be a menübe… beteg. A legjobb és egyben a leghasznosabb funkció viszont kimaradt, amihez ráadásul még be sem kell lépni sehova. Ezt sajnos egyetlen más böngésző sem tudja ilyen hatékonyan és szépen megvalósítani, csak a Fasari.
Két ujjal dupla-tappintás bárhol, és odanagyít, ha hasábra teszed ezt, akkor kihúzza a hasábot teljes szélességre, és máris kényelmesen olvasható, görgethető. Újabb kétujjas dupla-tappintás, és le-zoomol. Természetesen két ujjal a szokásos módon is lehet zoomolgatni ki-be. És nem kell menü, meg alt, kézenfekvő és kényelmes. Életemben nem lépkedtem be ezekbe a nagyítós menükbe.

1 Like

#3

Egyet értek az elottem szoloval! Kivancsi voltam, mit lehet ennyit írni erről a témáról, mikor pofon egyszerű megoldás a legkézenfekvőbb :joy:

0 Likes

#4

a kétujjas koppintással nem tudod beállítani, hogy adott weboldal tartalma mindig X %-ra legyen nagyítva.

0 Likes