Így használható egyszerre két AirPods a számítógéppel filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/04/14/igy-hasznalhato-egyszerre-ket-airpods-a-szamitogeppel-filmnezeshez-vagy-zenehallgatashoz/

Manapság már egyre többen használunk vezeték nélküli fülhallgatót és bizony sokszor előfordul az, hogy egy hosszabb út során párunkkal együtt nézünk filmet, videókat, vagy hallgatunk esetleg zenét. Évek óta az AirFoil-t használom arra, hogy egyes alkalmazás hangokat AirPlay-en keresztül rakjam ki hangrendszerre. Erről egyébként már korábban írtam is a TOP 5+5 Apple macOS alkalmazás, amit…

0 Likes

#2

Na engem ugyan ilyen megoldás érdekelne csak iPad-re, mert utazáshoz én azt viszem magammal és ez ott is nagyon jól jönne.

0 Likes

#3

Ehhez nem kell semmilyen alkalmazást letölteni. Egyszerüen csinálsz egy Multi-Output device-t. Én már évek óta így használom. Részletes leírás:

1 Like

#4

Na az ipad problémát szerintem megoldom ezzel, megrendeltem ha megjön tesztelem elvileg jókat írnak róla.
TROND 2-in-1 Bluetooth V5.0 Transmitter Receiver/Wireless 3.5mm

1 Like

#5

viszont ennél minden hang erre a kimenetre megy, míg az AirFoil esetén be tudod állítani, hogy csak az adott alkalmazásé menjen ki.

0 Likes

#6

Időközben ennek is utána olvastam. :slight_smile: Ahhoz hogy két eszköz csatlakozzon az iPhone-hoz, Bluetooth 5 kell neki, ami csak iPhone X-től vagy iPhone 8-tól felfele van.

Nos, a régebbi AirPods az Bluetooth 4.2-es, DE az újabb H1 chip már Bluetooth 5.0-s, tehát, elképzelhető, hogy két H1-es AirPods-al már menni fog. Nyilván ha BT 5-ös bármilyen füles akkor képes egyszerre kettő szólni.

0 Likes

#7

Na igen, látom nem vagyok egyedül az iPad/iPhone problémával. Személy szerint repülőn jobb szeretek iPad-en sorozatot nézni, mert kisebb helyet foglal, egyszerűbb elővenni, elpakolni.

Ezek szerint 2 pár AirPods 2-vel elvileg már rá lehet csatlakozni az iPhone X-re és a BT5-ös iPad-ekre.

Amúgy miért nincs már válaszolási lehetőség? Időnként nagyon kusza és követhetetlen, hogy ki kinek reagált.

0 Likes

#8

A világért sem akarnék kötözködni, de ha az a cél hogy 2-en nézzetek filmet vagy hallgassatok zenét, mennyire reális hogy a film mellett valami olyan hangot kiadó programot akarsz futtatni amit nem a fülesen akarsz hanem a laptop hangszóróján akarsz megszólaltani? :slight_smile: Valószínűleg inkább elnémítani akarod őket amit mindenképp megtehetsz.

0 Likes

#9

Megoldódott megjött a TROND 2 és azt kell mondjam hogy csatlakoztattam az airpods-ot és egy másik blutooth fülest és működött csont nélkül az ipad-el. Utazáshoz nekem ez ennyi pénzt megért.

1 Like

#10

Koszi a tippet :slight_smile:

0 Likes