Így legyen 2-3 hónapos ingyenes előfizetésed Apple Music-ra, Apple TV+-ra, iCloud+-ra és Apple Arcade-re

Eredetileg itt jelent meg: Így legyen 2-3 hónapos ingyenes előfizetésed Apple Music-ra, Apple TV+-ra, iCloud+-ra és Apple Arcade-re - Szifon.com

Az Apple-nél évről-évre új szolgáltatásokat vehetünk igénybe, ezek közül a legnépszerűbbeket általában 1, de sokszor 2-3 hónapra is ingyen adja a cég, csak meg kell találni az adott linkeket. Új eszköz vásárlása esetén mindig van opciónk az egyes szolgáltatások bizonyos ideig tartó, ingyenes használatára, de nyilván nem vásárolunk pár havonta új Apple terméket. :money_with_wings: Jelenleg…

Ha valamelyik szolgáltatásnak előfizetője vagy, voltál, vagy le használtad egyszer az ingyenes lehetőségek akkor soha többet nem kapod ingyen. Vásároltam új telefont és fülhallgatót is, mind a kettőhöz jár. Nem tudtam be aktiválni úgy se hogy hagytam lejárni az aktuális előfizetésemet. Felhívtam az Apple t és azt mondták hogy nekem nem jár mert már előfizető voltam.

Ami valahol teljesen logikus.

@White64GB @Burgatshow ettől függetlenül azért néha van, hogy mégis sikerül igénybe venni.

Nekem ez működött most, köszönöm! Hozzáteszem, az hogy csak egyszer tudod igénybevenni szerintem fillérb@szás, beleférhetne a félmilliós készülék árába akár minden alkalommal is, de egye fene. :slight_smile:

Sziasztok! Apple Fitness előfizetést hogy lehet legegyszerűbben magyar apple I.D. -Val használni? Köszi: Adrián

Sehogy sajnos, UK Apple ID talán a legkényelmesebb, az ingyenes verziót úgy ki tudod próbálni aztán valahogy alá kell tenni egy UK bankkártyát.

Ha már az Apple Fitness szóba került, mikor van esély rá, hogy nálunk is elérhető legyen? Miért befolyásoló tényező az, hogy csak angolul lehetne használni? Miért tolnak ki azokkal akik tudnak angolul és használni szeretnék? Mellesleg szerintem annak se feltétlen okozna gondot a használata aki nem tud angolul, mert egyszerűen leutánozza a látott mozdulatokat és kész… Vagy csak én gondolom így? :thinking: