Így legyen 2-3 hónapos ingyenes előfizetésed Apple Music-ra, Apple TV+-ra, iCloud+-ra és Apple Arcade-re

Eredetileg itt jelent meg: Így legyen 2-3 hónapos ingyenes előfizetésed Apple Music-ra, Apple TV+-ra, iCloud+-ra és Apple Arcade-re - Szifon.com

Az Apple-nél évről-évre új szolgáltatásokat vehetünk igénybe, ezek közül a legnépszerűbbeket általában 1, de sokszor 2-3 hónapra is ingyen adja a cég, csak meg kell találni az adott linkeket. Új eszköz vásárlása esetén mindig van opciónk az egyes szolgáltatások bizonyos ideig tartó, ingyenes használatára, de nyilván nem vásárolunk pár havonta új Apple terméket. :money_with_wings: Jelenleg…

Ha valamelyik szolgáltatásnak előfizetője vagy, voltál, vagy le használtad egyszer az ingyenes lehetőségek akkor soha többet nem kapod ingyen. Vásároltam új telefont és fülhallgatót is, mind a kettőhöz jár. Nem tudtam be aktiválni úgy se hogy hagytam lejárni az aktuális előfizetésemet. Felhívtam az Apple t és azt mondták hogy nekem nem jár mert már előfizető voltam.

Ami valahol teljesen logikus.

@White64GB @Burgatshow ettől függetlenül azért néha van, hogy mégis sikerül igénybe venni.

Nekem ez működött most, köszönöm! Hozzáteszem, az hogy csak egyszer tudod igénybevenni szerintem fillérb@szás, beleférhetne a félmilliós készülék árába akár minden alkalommal is, de egye fene. :slight_smile:

Sziasztok! Apple Fitness előfizetést hogy lehet legegyszerűbben magyar apple I.D. -Val használni? Köszi: Adrián

Sehogy sajnos, UK Apple ID talán a legkényelmesebb, az ingyenes verziót úgy ki tudod próbálni aztán valahogy alá kell tenni egy UK bankkártyát.

Ha már az Apple Fitness szóba került, mikor van esély rá, hogy nálunk is elérhető legyen? Miért befolyásoló tényező az, hogy csak angolul lehetne használni? Miért tolnak ki azokkal akik tudnak angolul és használni szeretnék? Mellesleg szerintem annak se feltétlen okozna gondot a használata aki nem tud angolul, mert egyszerűen leutánozza a látott mozdulatokat és kész… Vagy csak én gondolom így? :thinking:

A párom most vette meg a Beats Studio Pro-t. Mondták is neki az Apple store ban, hogy kap hozzá három hónap ingyen Apple Music ot. Majd boldogan jött haza de nem sikerült neki be aktiválni hiszen egyszer valaha már kapott régen egy iPhone hoz. Elég rossz érzés, hogy te aki fizetsz 160 000 Ft-ot egy fülhallgatóra és egy 10€-s szolgáltatás sajnálok tőled. Azt, hogy szerinted ez logikus azzal egyetértek de engedd meg, hogy kiegészítsem azzal, hogy valamennyire kicsinyes is a fülhallgató árakat tekintve. Elég komoly fülhallgató kontingens rendelkezünk és tudok neked olyat mutatni ami fele ennyibe kerül és sokkal jobban szól mint bármelyik ebből vagy Beats termék. Igaz ott nincs iCloud szinkronizálás illetve Dolby Atmos. De az nem +50% ár más fele annyiba kerülő fülesekhez képest. Azt is tudom, hogy USB-Cvel csatlakoztak a a saját DACját használja de az egy 10€-s hulladék. A 24.hu t 49kHz az ciki nagyon. Az a semmi kategória. Arról nem beszélve, hogy a Beats Studio Pro az Airpods Max kivételével (ami másik brand) a legdrágább Apple fülhallgató és nem tud egyszerre két féle ezközhöz csatlakozni de fele ennyibe kerülő más márkák fejhallgatók simán tudják. És értem én de oda akarok kilyukadni, hogy ennyire az a pici már nem fér bele az kínos. Tudom, eladnak belőle 10 000 000 db-ot akkor az 10 €-val 100 millió $. De az nekik az csak a cseresznye a habon. Üdv.

Akkor minek vesztek ilyet ha semmi se jó?

Először is nem mondta senki azt hogy semmire sem jó. Másodszor azért vettünk ilyet mer ő ezt szerette volna, mert ezt tetszett neki és a nők nem mindig műszaki alapon döntenek. Az ár nyilván nem érdekli őket hanem ők fizetik. Amúgy azért választotta mert az előző neki hét évet bírt (és még működik), csak újat szeretett volna hogy megbízható eszközzel rendelkezzen szintén sokáig. Harmadszor én az árképzést fejtettem ki, hogy nincs mögötte a technika csak a név. Nagyon sajnálom hogy ezt nem értetted meg. Amúgy pedig a fő téma az apple music ingyenes ajándék szolgáltatása volt csak egy kicsit csapongtam a történet írás közben. Bocsánat!